Voetbal‎ > ‎

Van de voorzitter


Nieuw   4 december 2017

Het eerste elftal presteert te wisselvallig, Gelet op de kwaliteiten van deze groep nemen zij een veel te lage positie in op de ranglijst.
Positief en heel leuk was uiteraard de overwinning met 3-4 in en tegen “s-Graveland. Vooral leuk omdat we vrijwel in de laatste minuut de winnende treffer maakten en ik op de tribune zat tussen veel bekende ‘s-Gravelanders. Een heerlijke ontlading.

De trainingsopkomst is te laag en dat moet met elkaar beter opgepakt worden, want dit breekt ze in het laatste halfuur vaak op qua conditie.
 
De JO19 zit even in een mindere fase, maar de spelers ontwikkelen zich individueel wel en daar gaat het om. Ze waren medekoploper, maar de laatste 3 wedstrijden tegen mede-concurrenten werden verloren.  Ze staan nu iets boven de middenmoot. Ze moeten hoger kunnen eindigen, maar de individuele ontwikkeling van de spelers staat voorop. Ik heb half  november het trainersstokje overgegeven aan de hoofdtrainer Yoessef Bouali. Ik had het erg naar de zin, maar met teveel nevenactiviteieten, hobbys en een eigen zaak die veel aandacht vraagt, kwam ik tijd tekort en moest ik het helaas afstoten. ASV”65 is heel blij met deze groep en zouden daar nog jaren veel plezier van kunnen hebben, als ze goed begeleid worden, 
hetgeen momenteel ook gebeurt.

ASV”65 is blij dat Bouali bereid was het van mij over te nemen.
 
Zaterdag 2 is winterkampioen en presteert boven verwachting. Er wordt op de donderdagavond goed getraind en er heerst weer een echte voetbalsfeer zowel tijdens als na het sporten. Complimenten voor dit team zijn op zijn plaats.
 
Verder is het heel leuk om te zien dat er bij de jeugd bij de onderbouw via de knutjes weer veel nieuwe leden zich aangemeld hebben. Daarmee kunnen we weer bouwen aan een stukje continuiteit bij de vereniging.
 
Zelf ben ik zoals gewoonlijk weer aan het trainen voor de halve marathon in Egmond aan Zee op 14 januari a.s.. Het wordt een jubieumloop, want het is mijn 25ste keer dat ik dit doe. Ook loop ik weer zoals de laatste jaren gebruikelijk is voor het goede doel Spieren voor Spieren. Ik zit op koers en heb vrijdag de 8ste december de 11 km. op het programma staan.
 
ik wens een ieder met hun dierbaren en geliefden een fijne kerst en een prettige jaarwisseling en hoop velen weer te zien op de nieuwjaarsreceptie op 1 januari a.s.
aanvang 16.00 uur......

Met sortieve groet,

Dick Blom