Voetbal‎ > ‎

Van de voorzitter

 


3 oktober 2018                           https://www.facebook.com/AnkeveenseSportVereniging/


Het eerste elftal heeft inmiddels er twee competitiewedstrijden erop zitten en liep tegen twee  nederlagen aan. De jonge ploeg van Yoessef Bouali maakt wel vorderingen en het heeft tijd nodig om tactisch te rijpen. Afgelopen zaterdag werd er al verdienstelijk gespeeld tegen BVV”31 uit Blaricum. Er werd de tweede helft in een 4-3-3 formatie gespeeld en dat zag er hoopvol uit. Inmiddels hebben weer twee nieuwe spelers zich aangemeld voor de A-selectie. Dus wat betreft het spelersaantal zit het op dit moment wel goed. Op de dinsdag en donderdag wordt er goed getraind en is de sfeer vrij goed te noemen. Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen AS”80 op het programma.
 
Het tweede elftal heeft onder leiding van de kersverse leider en coach Herman Blokker alweer de volle winst gepakt uit de twee gespeelde wedstrijden. Eemnes werd met 0-3 en BZC met 4-1 verslagen. ook hier is de geest in het team goed en wordt er met plezier getraind. Het is weer echt ouderwets gezellig op de donderdagavond.
Met sportieve groet,
Dick Blom5 september 2018

Het eerste elftal heeft inmiddels al een vriendschappelijke wedstrijd tegen OSO achter de rug en er werd met 1-2 verloren. Er werd erg leuk gespeeld al mag aan deze wedstrijd nog niet veel waarde worden gehecht. Afgelopen zaterdag werd er door de jonge ploeg van
Yoessef Bouali voor de beker met 5-0 verloren van Overamstel . Het team bestaat voornamelijk uit spelers van de JO19 van vorig seizoen. Zij zijn het hogere tempo van de senioren nog niet echt gewend, maar zullen een flink leerproces hieromtrent moeten doorlopen dit seizoen. Ook aan het aansluiten van de linies onderling zal hard gewerkt moeten worden. Yoessef Bouali met zijn technische staf zullen er hard aan moeten trekken, maar is tevens een mooie uitdaging. Ze zitten in een leuke poule met wat streekderbys, zoals OSO, “t Gooi, Baarn, Eemboys, BZC  en BVV”31. Oscar Schouten is de leider. Jan Franken is de keeperstrainer  en tevens zal hij  assisteren waar het nodig is. Wenda Velzeboer doet de verzorging en het wedstrijdsecretariaat en Geurt Holdinga zal regelmatig als grensrechter gaan fungeren. Tim Holdinga zal op de training van donderdagavond als assistent van Yoessef Bouali gaan optreden. De technische commissie bestaat dit seizoen uit Jan Franken, Geurt Holdinga en Dick Blom. De selectie bestaat uit het eerste en tweede elftal. Men zal elkaar dit seizoen moeten steunen en daar heeft het bestuur na het voeren van enkele gesprekken met de hele groep veel vertrouwen in. Eendracht maakt macht.
De leider van het tweede elftal is Herman Blokker. Er zijn twee nieuwe spelers overgekomen van s.v. “s-Graveland om de selectie te komen versterken en wel Rowan Kloosterman en Patrick van Voorst.  We hebben er met zijn allen weer veel zin in.
Helaas zijn we de JO14 en de JO17 bij de jeugd kwijtgeraakt. We moeten weer gaan bouwen aan de jeugdafdeling via de JO8 en JO9. 
Met sportieve groet,
Dick Blom