Voetbal‎ > ‎

Van de voorzitter

 


24-05-2018

 Het eerste elftal zal op 3 juni om 14.00 uur aantreden tegen Odijk in de nacompetitie. Bij winst wordt er op 17 juni a.s. nog een uitwedstrijd gespeeld ( tegenstander uiteraard nog niet bekend) en wordt deze ook gewonnen dan handhaaft ASV”65 zich in de vierde klasse zondag.

 

 Wij hopen dat de Ankeveense eer gered zal worden en dat ons prestige geen
sportieve deuk op zal lopen na al die mooie jaren, waarin wij bovenin hebben meegedraaid en zelfs op 1 doelpunt verschil in de nacompetitie de promotie naar de derde klasse hebben gemist.

Als bestuur hebben wij besloten om de overstap van de zondag naar de zaterdag te maken. Hierdoor speelt onze club komend seizoen in de vierde klasse zaterdag en dat staat los van een eventuele handhaving of degradatie in de vierde klasse zondag. Wij hopen zo ook weer wat meer spelers uit de gemeente Wijdemeren binnen te halen.
Youssef Bouali blijft ook in het seizoen 2018/2019 onze hoofdtrainer. De technische staf rondom Yoessef zal bestaan uit OscarSchouten (leider), Wenda Velzeboer (verzorgster) , Jan Franken (keeperstrainer en assistant- leider waar nodig) en Geurt Holdinga ( vlaggenist en assistent- leider waar nodig).

De technische commissie voor het seizoen 2018/2019 zal bestaan uit Dick Blom, Geurt Holdinga en Jan Franken.
De huidige JO19 zal aangevuld met enkele nieuwkomers en wellicht 2 a 3 van het huidige zondagselectie in het nieuwe seizoen het eerste elftal gaan vormen. De zaterdag 2 blijft intact en zullen samen met dit team de selectie gaan bemannen.

Yoessef Bouali kan hierdoor een beroep doen op veel spelers. Iedereen moet beschikbaar zijn voor zowel het eerste als het tweede zaterdagteam.
De huidige technische commissie van de jeugd, Geurt Holdinga en Jan Franken zijn drukdoende om komend seizoen zoveel mogelijk jeugdelftallen de wei in te sturen, maar dit ziet er vooralsnog zorgelijk uit.

Hier wordt heel hard aan gewerkt, want de jeugd heeft de toekomst.


Met sportieve groet,
Dick Blom