Voetbal‎ > ‎

Van de voorzitter

Het eerste elftal heeft veel te kampen met blessures, waardoor er op de trainingen ook vaak te weinig spelers aanwezig zijn. Hierdoor kan Stefan van Laar vrijwel nooit echt zijn oefenstof kwijt op de trainingen. We hopen straks na de winterstop dat vele blessures hersteld zullen zijn.

Hierdoor presteert dit elftal vrij wisselvallig. Afgelopen zaterdag werd er de vierde overwinning geboekt op VIOD uit Tienhoven en wel met 4-0. Hierdoor is er weer aansluiting met de middenmoot.

Na de winterstop verwachten wij toch dat dit team hoger op de ranglijst komt te staan en dat er met een grotere groep getraind weer kan worden. Trainer Stefan van Laar en zijn technisch verlengstuk Jeroen van der Voorst zijn bere fanatiek en liggen goed in de groep.

 

Het tweede elftal onder leiding van trainer/coach Herman Blokker traint daarentegen wel goed en in het begin van de competitie begonnen zij voortvarend met een paar fraaie overwinningen. Daarna zakte het wat weg en werd er wisselvallig gepresteerd en veelal onnodig net verloren. Afgelopen zaterdag werd een 2-1 voorsprong tegen Victoria nog weggegeven en verloor men met 2-3. Dat mag niet gebeuren mannen. Zij bivakeren net onder de middenmoot. De groep is heel hecht en zo moet het ook.

 

Verder zijn er op donderdagavond weer een stuk of 16 veteranen aan het trainen onder aanvoering van Rowin de Jong en dat is een zeer positieve ontwikkeling. Geluiden gaan ook dat er weer een stel oude rotten die na opheffing van de veteranen een aantal jaren geleden, weer terug zullen komen naar onze vereniging.

 

De jeugd is weer groeiende in aantal en er wordt goed getraind. De JO 8 door Rowin en Yori de Jong en de JO 10 door Patrick van Voorst en Ragner Teitsma. De begeleiding op de wedstrijddagen wordt verzorgd door Thomas Verbeek ( JO 8) en Rob Mulder en  Timo Veenman ( JO10). De JO 10 is in een korte competitie kampioen geworden dit seizoen.

 

Verder wensen wij u namens het bestuur van ASV”65 fijne kerstdagen en een prettige jaarwisseling toe.

Wij hopen u te mogen begroeten op onze nieuwjaarsreceptie welke dit jaar plaats zal vinden op zaterdag 4 januari van 16.00 uur tot 18.00 uur. Daarvoor zullen er enige sportieve activiteiten plaatsvinden, waaronder ondermeer een onderlinge wedstrijd tussen het tweede team en de veteranen, vermoedelijke aanvang 14.30 uur.

 

Met sportieve groet,

Uw voorzitter

Dick Blom

 

                                                      https://www.facebook.com/AnkeveenseSportVereniging/