Wedstrijd verslag 23 augustus 2015

Geplaatst 23 aug. 2015 11:27 door Hans Ankeveen   [ 7 sep. 2015 11:00 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL VERLIESTMET 1-4 VAN AS”80

In deze bekerwedstrijd was ASV”65 het eerste kwartier de bovenliggende partij.

Stefano Holwein scoorde zeer fraai in de 7e minuut de 1-0.
Even later was het Jesse Molly die van achteruit een prima pass gaf in de diepte aan Bernio Dap, die vervolgens goed de keeper omspeelde, maar zijn inzet door een verdediger van de doellijn zag gehaald.
Daarna was het AS”80 dat de klok sloeg en in de 23e en 26e minuut de stand omboog naar 1-2.
Het middenveld werd gedomineerd door AS”80.

De Ankeveners lieten zich wel terugzakken bij balverlies, maar er werd niet kort genoeg gedekt en veel teveel ruimte weggegeven, waardoor het AS”80 dat weliswaar een veel betere ploeg heeft dan vorig seizoen wel erg makkelijk gemaakt werd om zijn aanvallen op te zetten.
Er zit totaal nog geen balans in het elftal van Yoessef Bouali, dat nog wel belangrijke spelers als Prince Decker, Laurens van de Greft(vakantie) en Ivanny de Sa(blessure) moest missen.
Uiteindelijk was het aan goalie Gregory Hellings te danken dat de schade beperkt bleef tot 1-4.
Woensdag de 26e moeten de Ankeveners uit in Almere tegen Waterwijk zaterdag aantreden, aanvang 20.00 uur en zaterdag de 29e uit spelen op sportpark Berenstein tegen Olympia”25.

Zondag 6 september a.s. is de competitieouverture thuis tegen wederom AS”80.
Leuk geregeld door die KNVB.
Er is nog een hoop werk aan de winkel voor Youssef Bouali en zijn assistent Roel Mulder om van deze groep een eenheid te maken, al is de potentie aan spelersmateriaal van een behoorlijk gehalte voor een 4e klasser.