1E ELFTAL WINT VRIENDSCHAPPELIJK POTJE VAN MAARSSEN MET 2-4

Geplaatst 9 aug. 2015 22:44 door Hans Ankeveen   [ 7 sep. 2015 10:59 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

Al snel kwamen de Ankeveners tegen een niet al te sterke tegenstander op een 0-3 voorsprong. Doelpuntenmakers Jesaja Jungermann, Bernio Dap en Prince Decker.Daarna lieten zij de tegenstander onnodig terug in de wedstrijd komen tot 2-3.

In de slotminuut was het Sherrick Krind die via een Berkampse passeerbeweging en een afrondend hakje a la Madjer de eindstand op 2-4 bracht. Zo'n doelpunt gaat normaliter de hele wereld over en kan zo maar al das tor des monats zijn.Al moet wel vermeld worden dat hij verder een wat ongelukkige wedstrijd speelde.

Afwezig waren Benjamin Tol, goalie Gregory Helling (stand in doelman was Danny te Kloese die het op zijn handbals redelijk deed) , Jesse Molly, Alfred Fernandez en Laurens van de Greft.

Al met al een leuk oefenpotje.   Er werden 3 potjes van 30 minuten gespeeld om het een en ander uit te proberen.

Zo kon er iedere keer met een andere opstelling worden gestart.