Wedstrijdverslag Zondag 20 mei 2018

Geplaatst 22 mei 2018 01:30 door Hans Ankeveen   [ 24 mei 2018 04:37 bijgewerkt ]
1E ELFTAL VERLIEST MET 2-4 VAN ANKARASPOR

De gasten trokken fel van leer, aangezien er nog een periodetitel behaald kon worden.
De beste kansen waren in het begin voor Ankaraspor en kwamen dan ook verdiend op een 0-1 voorsprong.
Captain Yoeri Tol verzilverde een toegekende penalty wegens hands.
Vlak voor rust werd het 1-2 na een kopbal uit een corner.
De doelpuntenmaker stond tussen vier man in en kon vrij inkoppen.

Na de rust een aandringend ASV”65 dat zijn sportieve plicht probeerde te doen, maar kreeg als snel de 1-3 om de oren.
In de 62ste minuut werd het 1-4.
De Ankeveners gaven het niet op en kwamen terug tot 2-4 na een sublieme actie van Yamil Loyali die Prince Decker in stelling bracht die wel heel beheerst in de uiterste hoek onhoudbaar binnenschoot.
Daarna nog volop kansen op de 3-4, maar het beetje geluk ontbrak.
De gasten kregen ook nog kansen maar de goedkeepende Greg Helling liet de score niet verder oplopen.

ASV”65 is niet echt weggespeeld en bij vlagen werd er attractief en acceptabel voetbal gespeeld, hetgeen moed geeft voor de naderende nacompetitie.
Komende zondag is er de laatste officiele competitiewedstrjd uit in Amersfoort tegen Amsvorde.
Het eerste nacompetitieduel zal thuis gespeeld worden op 10 juni a.s. en de vermoedelijke tegenstander zal Odijk zijn.
Wordt deze pot gewonnen dan dient er op 17 juni een uitwedstrijd gespeeld te worden en bij winst handhaaft ASV”65 zich in de vierde klasse zondag.
Dus 2 wedstrijden in de nacompetitie en 2 keer winnen is het credo.