wedstrijdverslagen 1 oktober en 30 september

Geplaatst 1 okt. 2017 21:45 door Hans Ankeveen   [ 1 okt. 2017 21:46 bijgewerkt ]
1E ELFTAL HARD ONDERUIT IN AMSTERDAM BIJ REAL SRANANG

De eerste helft konden de Ankeveners de technisch zeer balvaardige Amsterdammers nog aardig bijbenen en kwamen zelfs op een 0-1 voorsprong via een schitterende goal van captain Yoeri Tol.
Er werd bij vlagen aardig combinatiespel op de mat gelegd.
Real Sranang voerde het tempo op, hetgeen ASV”65 te machtig werd en bepaalde de ruststand op 2-1.
Coach Youssef Bouali moest noodgedwongen wisselen en aangezien de selectie ook vanwege blessures veel te krap is werd er hierdoor veel kwaliteit ingeleverd, met alle respect voor de wissels.
Mede ook door wat conditiegebrek bij ASV”65 konden de Amsterdammers toch nog uitlopen naar een geflatteerde 6-1 zege. Er moet echt meer getraind worden om ook het laatse half uur stand te kunnen houden.

JO19 VERLIEST MET 3-2 VAN NVC

Het was dit keer geen beste wedstrijd en er werd met 1-1 gerust.
Na de rust werd de wedstrijd uiteindelijk beslist door oneerlijke arbritage en competitievervalsing, aangezien de Naardenezen na rust ineens wissels toepasten vanuit een ander hoger spelend team
Natuurlijk mag je de scheids nooit de schuld geven van een nederlaag, maar dit was echt ouderwets een thuisfluiter pur sang.

Hoe dan ook bleef het niveau van ASV”65 onder de maat, maar ondanks dit toch zuur en onnodig puntenverlies.
De Ankeveners kwamen nog wel op een 0-1 en een 1-2 voorsprong via de gebroeders Koen en Bram Schouten, maar moesten toch aan het korste eind trekken.

Als ze hun normale niveau hadden gehaald was er ondanks alles gewoon gewonnen.

Triest te zien hoe NVC met sportiviteit omgaat.  Coach Dick Blom was afwezig en werd vervangen door keeperstrainer Jan Franken, die samen met Oscar Schouten de coaching waarnam.