Wedstijdverslagen 13 maart 2019

Geplaatst 14 apr. 2019 07:29 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL VERLIEST MET 2-7 VAN VIOD
Nadat er tegen BZC in de laatste minuut met 2-1 verloren werd, na een echt goed gespeelde wedstrijd, kwam er toch weer een positieve bust over het elftal.
Een domper was het echter wel dat er weer veel spelers ontbraken vanwege blessures, werk etc.

De ploeg van Yoessef Bouali begon desondanks fris en met felheid aan dit duel tegen de middenmotor uit Tienhoven.
Er werd keihard gewerkt, maar er werden zoals vaak teveel individuele fouten gemaakt, waardoor VIOD al snel op een 0-2 voorsprong kwam.

Centrale middenvelder Fabian Degenkamp die zoals altijd sterk aan de bal was overdreef een beetje zijn acties door teveel te soleren, hetgeen jammer was aangezien er ruimte op de flanken was om de bal af te spelen.
 In de 24ste minuut had hij echter een geweldige rush door het centrum en toen speelde hij wel af, maar toen kwam zijn pass net niet aan bij de hardwerkende Bram Schouten die klaar stond om de 1-2 binnen te tikken.
Even later volgde een geweldige pass van achteruit van Rowan Kloosterman op de diepgaande Camiel Hiddenga, die er helaas net niet bij kon om de aansluitingstreffer te kunnen maken.

De goedkeepende Berend van de Bunt kwam in de 33ste minuut te snel uit, aangezien de aanvaller van VIOD nog volop in de achtervolging verdedigd werd door een ASV”er en dat betekende de 0-3.
Uiteindelijk gingen de kopjes wat naar beneden even en liepen de Tienhovenaren uit naar een 0-5 ruststand.
Berend van de Bunt stopte nog op katachtige wijze een penalty.
Na de thee een getergd en aanvallend ASV’'65 dat er weer volop volop voor ging en mentale veerkracht toonde.

Uiteraard was de wedstrijd gespeeld, maar toch probeerden de Ankeveners er nog het maximale uit te halen, hetgeen een compliment waard is.
Het werd weliswaar eerst nog 0-6, maar daarna werd het 2-6 door twee fraaie goals van de onberekenbare Jordi Souverijn.
Daarna volop kansen op de 3-6, maar dan ontbreekt ook het beetje het geluk en deels ook de kwaliteit om het overwicht om te zetten in doelpunten.
Viod counterde in de 87ste minuut nog naar de 2-7.

2E ELFTAL VERLIEST VAN KOPLOPER LOOSDRECHT
Het team van coach Herman Blokker had uit de laatse drie wedstrijden 7 punten vergaard en heeft ondanks wat blessures in de hele selectie een stijgende lijn te pakken en klom naar de 6de plaats op de ranglijst.
Maar de jongens uit Loosdrecht hadden een goed team, wat bestond uit oud eerste elftal spelers en tikten naar hartelust de Ankeveners van de mat.

Een maatje te groot en uiteindelijk werd het na een 0-4 ruststand een 1-9 nederlaag.
De Ankeveense eer werd gered door Andrew Chau.
Toch was er een gezellige derde helft, aangezien tegen deze tegenstander geen kruit gewassen was en men weer uitkijkt naar de volgende wedstrijd om weer sportief wat recht te zetten.