Wedstrijdverslag 11 februari 2018

Geplaatst 11 feb. 2018 12:04 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL VERLIEST MET  0-6 VAN GEUZENVELD MIDDENMEER

Met 3 A-junioren ( Morris ten Broeke, Rico Souverijn en Bram Schouten) in de basis die het overigens naar behoren deden keek ASV”65 al binnen 10 minuten tegen een 0-2 achterstand aan.
De Ankeveners probeerden het tij te keren en kansen ontstonden er met name voor Bizz Vernon en Yamil Loyali, maar hun vizier stond niet op scherp.
Na de rust probeerde ASV”65 druk te zetten en de aansluitingstreffer te forceren.

Hierdoor ontstond er voor de tegenstander zo nu en dan veel ruimte voor een tegenstoot met alle gevolgen vandien.
De Ankeveners werden maar niet gevaarlijk en in de 54ste minuut werd het 0-3 en was de wedstrijd gespeeld.

Daarna was het verzet gebroken en zat er totaal geen lijn meer in het spel van ASV”65 en maakte Geuzenveld Middenmeer dankbaar gebruik van deze situatie en kon uiteindelijk vrij eenvoudig de eindscore op 0-6 bepalen.
De Ankeveners verkeren in zwaar weer en zal er uit een ander vaatje getapt dienen te worden om weer zelfvertouwen te krijgen en punten te gaan pakken.
Van de week weer met zijn allen goed trainen.