Wedstrijdverslag. 11 mei 2019

Geplaatst 14 mei 2019 10:05 door Hans Ankeveen   [ 25 mei 2019 10:13 bijgewerkt ]

ASV ’65 1 – OSO 1  4-6

Afgelopen zaterdag speelden we thuis tegen OSO. Het bleek een zeer spannende, doelpuntrijke en enerverende wedstrijd te zijn.

Voordat de wedstrijd begon hebben we een minuut stilte gehouden voor de overleden Evert Swart. Evert Swart was een zeer geliefd persoon bij ASV’65 en hij heeft als voorzitter en met allerlei andere functies zeer veel gedaan voor zijn geliefde ASV’65.

Wij wensen zijn familie heel veel sterkte met het verlies en ASV ’65 zal hem nooit vergeten.

Hierna heeft Alexander Verbeeck de aftrap gedaan als pupil van de week en ASV alvast op een 1-0 voorsprong gezet.

De wedstrijd begon goed voor ASV’65 en al gauw stonden we 0-1 achter maar al snel daarna scoorden Berend van de Bunt de 1-1. We waren veel in de aanval en OSO had niet veel in te brengen. Er werd heel goed gespeeld en we kwamen zelfs op 2-1 door Berend van de Bunt. OSO kwam ook nog alleen voor de keeper en omspeelde hem maar gelukkig haalde Michel Heus de bal nog mooi van de lijn. Later werd het nog 3-1 door Patrick van Voorst.

De tweede helft stond er een heel ander OSO op het veld. En ze scoorden de 3-2. Maar door een mooi doelpunt van Yoeri Tol werd het 4-2.  Hierna moest Yoeri Tol het veld verlaten met een hamstring blessure en werd hij vervangen door Fabian Blokker. Helaas voor ons werd OSO sterker en sterker en ging er uiteindelijk met de winst vandoor, 4-6.

Maar ik moet mijn mannen een geweldig compliment geven voor hun inzet en hun goede spel. Helaas geen punten binnen gehaald maar voor mij zijn jullie toppers!

Groetjes van Wenda Velzeboer