Wedstrijdverslag 14 mei 20017

Geplaatst 14 mei 2017 11:46 door Hans Ankeveen   [ 14 mei 2017 11:47 bijgewerkt ]
1E ELFTAL VERSLAAT BAARN MET 5-0

In Ankeveen was de eerste echte grote kans voor Baarn, maar Stefan van Grieken kopte de bal van de doellijn.
ASV”65 heerste verder eigenlijk de gehele wedstrijd en het was Alfred Fernandez die na een slimme pass van Yoeri Tol de bevrijdende 1-0 in de 31ste minuut binnenschoot, nadat er al teveel kansen om zeep waren geholpen door Sherrick Krind, Emmanuel Obeng en Yoeri Tol.

Kort na rust schoot Yoeri Tol op de binnenkant van de paal, maar tot ieders verbazing kwam de bal het veld weer in.
In de 53ste minuut was het Marouane Elhamdaoui die fraai Sherrick Krind de diepte instuurde en die vervolgens op zijn beurt snoeihard de 2-0 tegen de touwen jaste.
Daarna was de beer los en werd het in de 56ste 3-0 via wederom Alfred Fernandez, na een puike combinatie via Yoeri Tol, Sherrick Krind en Emmanuel Obeng.

in de 66ste minuut werd het 4-0 door Onasis Gyamfi na goed aangeven van de op rechts doorgebroken Sherrick Krind.
In de 75ste minuut bepaalde Emmanuel Obeng met een wel heel fraai afstandsschot de eindstand op 5-0.
Door deze zege handhaaft ASV”65 zich in de vierde klasse en steeg het nog naar de 9de positie op de ranglijst.

Doordat Sporting Almere nog won degradeert Baarn.

Na afloop was er nog een gezellig samenzijn in de kantine en werd het seizoen in steil afgesloten.
Een tegenvallend seizoen met wel een mooi slot.
Van harte willen wij als ASV”65 onze buren van Nederhorst nog feliciteren met het behaalde kampioensschap. Een mooi en verdiend resultaat, waarvoor chapeau.