Wedstrijdverslag 17 november 2018

Geplaatst 18 nov. 2018 13:24 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL VERLIEST FORS VAN BZC

In de eerste helft waren de teams aan elkaar gewaagd.
De Ankeveners kwamen via Mathijs van “t Riet op een 1-0 voorsprong.
Vlak voor rust maakten de Hilversummers de 1-1. Met die stand werd er ook gerust.

Daarna kwamen er weer wat onnodige foutjes aan Ankeveense zijde, welke BZC efficient afstrafte.
Al snel stond het 1-4 en toen het 1-5 werd  gingen de kopjes naar beneden en liep BZC zelfs uiteindelijk uit naar 1-8 overwinning.
Weliswaar was het volgens trainer Bouali een zeer geflatteerde nederlaag, maar het blijkt telkens weer dat de Ankeveners in de tweede helft veel fouten maken en dan geen kracht meer hebben om goed tegenstand te bieden.

De jonge ASV-ploeg moet misschien hun tactiek in het begin van de tweede helft wat aanpassen om wat compacter te spelen, waardoor er ook in de tweede helft enig vertrouwen ontstaat, want in de eerste helft wordt er soms leuk en frank en vrij gevoetbald, maar dat kunnen ze blijknaar niet 90 minuten volhouden.
Aan de conditie ligt het niet, maar een 1-1 ruststand met uiteindelijk een 1-8 nederlaag is niet te verteren.
Dat moet echt beter kunnen en daar moet hard aan gewerkt worden om dit tij te keren.