Wedstrijdverslag 19 oktober 2019

Geplaatst 20 okt. 2019 06:24 door Hans Ankeveen   [ 20 okt. 2019 06:25 bijgewerkt ]
Asv geeft niet thuis

Zaterdag 19 oktober 2019 mochten de Ankeveeners tegen de plaatselijke VV Vianen spelen.
In een troostelooste en herfstachtige ambiance werd er om iets over 2en afgetrapt.

Al snel bleek dat het geen gelukkige middag zou worden voor de groen - wit gestreepte.
Na 10 minuten keek men tegen een 2-0 achterstand aan en mocht het de keeper Veen dankbaar zijn de score niet hoger opgelopen was.
Vianen wat middels fysiek en een totale wil van niet willen voetballen wat uitgeraasd was zakte wat terug waardoor de Ankeveeners iets meer grip kregen.
Dit resulteerde in een fraaie 2-1 van Molly.
In deze fase was het wachten op de gelijkmaker echter 1 min voor het eind van de eerste helft sloeg het noodlot toe, 3-1.

Van Laar probeerde in de rust nog wat wijzigingen door te voeren en het tij te keren.

Asv kwam wat sterker de kleedkamer uit wat resulteerde in veel balbezit, Vianen werd ver teruggedrongen maar aan echte kansen ontbrak het.
Tijdens een van de spaarzame uitvallen scoorde Vianen 4-1, gevolgd door de 5-1 en 6-1.

Laten we spreken van een collectieve offfay....

volgende week zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden willen we het de koploper Elinkwijk lastig maken.