Wedstrijdverslag 21 augustus 2016

Geplaatst 21 aug. 2016 14:18 door Hans Ankeveen   [ 5 sep. 2016 07:13 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL SPEELT MET 2-2 GELIJK TEGEN FC HILVERSUM

Het betrof het eerste duel voor de bekercompetitie. In de eerste helft was ASV”65 de bovenliggende parij en er werd verzorgd en met overleg gespeeld.
In de 28ste minuut scoorde Laurens van de Greft de verdiende 1-0, na een assist van Sherrick Krind en goed voorbereidend werk van Emmanuel Obeng.

Na rust kwamen de gasten goed terug en waren optisch wat sterker, doch niet echt gevaarlijker.Maar in de 59ste minuut werd het wel 1-1. Sherrick Krind kreeg even later een 100% kans, doch zag zijn inzet voorlangs gaan.
Uit de aanval daarna, zoals het zo vaak gaat, scoorde Hilversum de 1-2. In de 89ste minuut scoorde Farred Benzema met een verwoestende kopbal de verdiende gelijkmaker uit een strak genomen corner van Laurens van de Greft.

De toeschouwers kregen een alleraardigst en spannend duel voorgeschoteld. Goalie Nabil Bardan en Jesse Molly speelden een wel zeer puike partij.

Dinsdag de 23ste wordt er om 19.30 uit tegen OSO gespeeld en zaterdag de 27ste is Wasmeer zaterdag in Hilversum de tegenstander, aanvang 17.00 uur.