Wedstrijdverslag 21 September 2019

Geplaatst 22 sep. 2019 08:41 door Hans Ankeveen
Valse competitiestart

Op zaterdag 21-09-2019 stond de eerste competitie wedstrijd op het programma.
Na een heerlijke soep, een goede warming - up en in een heerlijk herfstzonnetje werd om 15.00 uur afgetrapt tussen Asv en VVJ.

De openingsfase was van beide ploegen wat afwachtend, Asv probeerde te combineren en VVJ probeerde met lange ballen op de zijkanten de snelle spitsen te bereiken.
Na twee mogelijkheden van VVJ zakte de ploeg wat in en ging ook de fout in.
Youri ontfutselde de bal van de centrale verdediger, ging op het doel af en ronde zoals een koelbloedige spits behoort te doen af, 1-0 Asv.

Na de drinkpauze zette VVJ wat meer aan.
Zoals al meerdere malen in de voorbereiding krijgt Asv wonderschone goals tegen, zo geschiedde hedenmiddag ook. Een pegel van 25 meter belande stijf in de winkelhaak, 1-1.
Tot overmaat van ramp kreeg men vlak voor de thee de 1-2 tegen wat toch een teleurstelling was.

De mannen van van Laar bespraken om de tweede helft eerst wat verder in te zakken. Dit resulteerde in een tactische steekspel zonder noemenswaardige dingen.
Na de drinkpauze ging Asv volle vak vooruit, er werd aanvallend gewisseld en VVJ moest en kon alleen maar terug.
Helaas werd het i.p.v. 2-2 1-3 door een bekeken schuiver laag in de linker benedenhoek en iets voor tijd 1-4 door een goedkoop gegeven vrije trap door de warrig fluitende leidsman.

Vandaag hebben we een Asv gezien wat wil knokken voor elkaar en bij vlagen laat ziet prima te kunnen voetballen.
 Dank gaat uit naar Berend en Bram welke als gespeelde wissel van 2 aansloten en invielen.

Hopelijk stroomt deze week de ziekenboeg iets meer leeg, kan er vollediger getraind worden waarna we volgende week afreizen naar Oso.