Wedstrijdverslag 22 September

Geplaatst 23 sep. 2018 10:01 door Hans Ankeveen
2E ELFTAL WINT MET 1-3 VAN EEMNES
het eerste half uur waren beide teams aan elkaar gewaagd.
Doordat coach Herman Blokker Andrew Chau en Mika Kisjes inbracht kwam er meer lijn in het spel van de Ankeveners.
Het was Fabian Blokker die met een geweldig afstandsschot de 0-1 tegen de touwen pegelde.
De goalie van Eemnes stond verstijfd tussen de palen en reageerde niet eens zo hard was het schot.
Daarna schoot de uitstekend op het middenveld spelende Fabian Degekamp nog op de lat.

Eemnes had soms wat kleine tegenstootjes maar de goed spelende libero Ronald Lindenberg ving dit achterin goed op.
Voorstopper Danny te Kloese viel op door zijn rust aan de bal en zijn onderscheppingsvermogen.
Goalie Danny van Hal maakte een zeer solide indruk en deed voetballend goed mee, hetgeen de Ankeveense defensie vleugels gaf.
Na rust een dominerend ASV”65 dat via Andrew Chau op 0-2 kwam.
Bram Schouten die na een blessure weer op de weg terug is maakte de 0-3. Voor de statistiek scoorde Eemnes nog de 1-3.

1E ELFTAL VERLIEST VAN BAARN

In Baarn ging het spel in de eerste competitiewedstrijd 20 minuten  gelijk op en bleef de brilstand gehandhaafd.
Maar door veel persoonlijke fouten kwam Baarn daarna in een kwartier tijd op een 4-0 voorsprong.
Vlak voor rust werd het zelfs 5-0. Deze stand bleef tot diep in de tweede helft staan.

Doch toen de thuisploeg respectievelijk de 6 en de 7-0 binnenschoot gingen de kopjes aan Ankeveense zijde omlaag.
Uiteindelijk liep Baarn uit naar 10-0. Een geweldige afstraffing dus voor de jonge ploeg van Yoessef Bouali .
De ploeg is erg jong en moet leren van de gemaakte fouten.
Komende zaterdag speelt het keurkorps thuis tegen BVV”31 uit Blaricum.
Komt allen om the boys aan te moedigen want ze hebben wel een beetje extra morele steun nodig in deze fase.