Wedstrijdverslag 23 en 24 april 2016

Geplaatst 24 apr. 2016 14:35 door Hans Ankeveen   [ 6 sep. 2016 06:59 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL VERSLAAT KOPLOPER APWC MET 2-0
De eerste helft was ASV”65 heer en meester en gaf het geen enkele kans weg.Prince Decker schoot op de paal en Alfred Fernandez kopte de bal in de kruising, doch de Amersfoortse goalie redde op miraculeuze wijze.

Na de rust hetzelfde spelbeeld met een zeer gedisciplineerd en tactisch sterk ASV”65, hetgeen in de 53ste minuut resulteerde in een 1-0 voorsprong, Het was Bernio Dap, die na een mooie combinatie met Prince Decker een prima voorzet losliet op de inkomende Sherrick Krind die vernietigend uithaalde.

In de 70ste minuut was het uitblinker Yoeri Tol die van achteruit een prima pass gaf op Bernio Dap die met een fraai lobje de 2-0 liet aantekenen.
APWC had al enkele gele kaarten geincasseerd en na het geven van een rode kaart raakte zowel de spelers als het publiek van APWC de weg een beetje kwijt. Hun grensrechter kreeg ook nog rood.

De scheidsrechter voelde zich bedreigd en besloot de wedstrijd te staken. Dus de punten zijn helaas nog niet officieel binnen. De scheidsrechter complimenteerde na afloop onze spelers en begeleiding voor hun correcte gedrag.
Tussen de spelers van beide ploegen trouwens was er geen agressie.Ze lieten zich helemaal opfokken door de scheidsrechter en probeerden de man te intimideren, hetgeen niet lukte.
De laatse 20 minuten zullen nog gespeeld moeten worden.

Voorlopig gaan we ervan uit dat de achterstand op AS”80 en APWC nu respectievelijk virtueel 3 en 2 punten bedraagt. Aanstaande zondag is er de topper in Almere tegen AS”80. Kampioen worden kan nog steeds en de kansen hierop zijn dit weekend aanzienlijk versterkt en zal onze boys en de begeleiding een enorme morele opkikker geven.

ZATERDAG 2 WINT KNAP MET 3-1 VAN KOPLOPER WEESP

Doelpuntenmakers Hans Pos, Mikel Kisjes en man in vorm Roy den Dolder.

VETERANEN VERZAKEN MET GROTE CIJFERS UIT TE HALEN

The good old greens hebben veel kansen laten liggen en hebben slechts met 4-2 van FC Almere gewonnen.Marco van de Berg scoorde werkelijk een absolute beauty uit een vrije trap(tor des monats).
Hij maakte er nog 1 en Sander Schleiffert nam de rest van de productie voor zijn rekening. Uit de laatse 8 wedstrijden werden 18 punten gehaald.