wedstrijdverslag 24 januari 2016

Geplaatst 24 jan. 2016 12:31 door Hans Ankeveen   [ 6 sep. 2016 07:03 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL WINT MET 7-3 VAN FORZA ALMERE

ASV”65 heeft goed overwinterd en was een maatje te groot voor de jonge enthousiaste ploeg uit Almere dat hard zal moeten vechten om degradatie te kunnen ontlopen.

Na een half uur was het al 3-0. Vlak voor rust viel een onnodige tegentreffer. In de 50ste minuut stond het  5-1 en uiteindelijk werd het dus 7-3.

Doelpuntenmakers waren Laurens van de Greft(2), Sherrick Krind(2), Bernio Dap(2) en Yoeri Tol, uit een penalty.
Door dit resultaat stijgen de Ankeveners naar de
derde plaats.

Vlak voor tijd werd de wedstrijd nog ontsierd doordat Bernio Dap en Stefano Holwijn onnodig tegen een domme rode kaart op liepen.

Komende zondag wacht de thuisderby tegen Nederhorst dat knap met 4-3 van Faja Lobi won.
Dit soort derbys maakt het super leuk in deze 4
e klasse G en zijn vaak wedstrijden op zich, waarbij  mentaliteit vaak de doorslag voor succes geeft.

De rest van de elftallen waren vrij of afgelast.

YOUSSEF BOUALI EN ASV”65 GAAN VOLGEND SEIZOEN NIET VERDER MET ELKAAR

In goed overleg is besloten om het huidige kontrakt wat tot 31 mei a.s loopt niet te verlengen.
Beiden willen  in het seizoen 2016/2017 aan een nieuwe uitdaging beginnen.

Bouali is aan zijn tweede seizoen bezig en heeft inmiddels met ASV”65 een periodetitel op zak.Het bestuur heeft er veel vertrouwen dat zij dit seizoen met Bouali aan het roer een goede kans maken om naar de derde klasse te promoveren.