Wedstrijdverslag 24 november 2018

Geplaatst 25 nov. 2018 07:18 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL VERLIEST MET 3-0 VAN OSO

De toeschouwers zagen op het Jagerspaadje een alleraardigste leuke eerste helft.
Het eerste half uur ging gelijk op met bij vlagen een iets dreigender OSO, maar een iets beter voetballend ASV”65.
Dit kwam mede doordat Fabian Degenkamp op het middenveld veel rust bracht en de oude routinier Yoeri Steenvoorden beheerst de rol van libero achterin vervulde.
Een grote kans was er nog voor de jeugdige en goed voetballende Patrick van Voorst, maar zijn inzet was te zacht om de Hilversumse goalie te kunnenj verschalken.

In de 32ste minuut kwam OSO op een 1-0 voorsprong.
Het was buitenspel, maar de scheidsrechter negeerde het vlagsignaal van de grensrechter.
Vlak  voor rust daarentegen werd een zuiver doelpunt van OSO afgekeurd, want de bal was over de doellijn.
Met een 1-0 ruststand kon men derhalve aan beide kanten vrede hebben.

ASV”65 had nog goede hoop op een goede afloop, maar toen al in de 47ste minuut OSO een behoorlijke verdedigingsfout achterin afstrafte begreep men dat het heel moeilijk zou gaan worden tegen deze fysiek wat sterkere en gelouterde tegenstander.
De Ankeveners gooiden er een schepje bovenop, maar konden geen potten voorin breken.
De voorzetten van de flanken kwamen niet goed aan, want dat was jammer, want daar lag de ruimte.
Met name de sterk spelende en goed opkomende linksback Jeffrey Vierhout kwam regelmatig goed op links door, maar zijn voorzetten hadden net niet de precisie die nodig was.

Doordat ASV”65 probeerde de tegenstander onder druk te zetten en er niet voldoende power was om de linies goed aan te laten sluiten, kreeg OSO teveel ruimte op het middenveld.
Uit 1 van de tegenstoten wist OSO de eindstand op 3-0 te bepalen.
Jammer want er had afgelopen zaterdag meer ingezeten.
Maar er zit een stijgende lijn in en ondanks het verlies verdient het team toch een compliment, want ze bleven tot het einde van de match aan toe ervoor gaan.
Berend van de Bunt keepte een sterke pot.
De geblesseerde Rowan Kloosterman en de geschorste Yamil Loyali waren helaas niet van de partij.

Positief blijven en vertrouwen hebben in elkaar is het credo en goed en scherp blijven trainen, dan komen de punten vanzelf.