Wedstrijdverslag 25-05-2019

Geplaatst 25 mei 2019 10:07 door Hans Ankeveen   [ 25 mei 2019 10:13 bijgewerkt ]
1E ELFTAL VERLIEST MET 2-0 van HVC

De laatse competitiewedstrijd tegen  de nummer voorlaatst HVC uit Amersfoort had zo maar een overwinning kunnen opleveren.
De eerste helft hadden de Ankeveners het beste van het spel en kregen enkele goede kansen via Bram Schouten, Jordi Souverijn en de van het tweede team geleende Tom Muizelaar.
Maar de stootkracht ontbrak om het af te maken.
In de 44ste minuut wist HVC wel eenvoudig te scoren omdat er achterin geen rugdekking werd gegeven.
Na de rust werd het meer een gelijkopgaande strijd en zag men een alleraardigste leuke open wedstrijd met veel mogelijkheden aan beide kanten.

De goed keepende Danny van Hal hield bekwaam met enkele fraaie reddingen stand.
Aan ASV zijde was er nog een kans voor wederom Tom Muizelaar die uit een prima voorzet van Fabian Blokker inkopte, maar de Amersfoortse goalie op zijn weg vond.
Afstandsschoten van Fabian Blokker waren gevaarlijk, doch helaas was het allemaal net niet genoeg om te scoren.
Het geluk ontbrak hierbij ook een beetje.

De scheidende coach Yoessef Bouali spoorde zijn mannen regelmatig aan om er nog het uiterste uit te halen.
Maar toen de 2-0 viel in de 79ste minuut was de wedstrijd gespeeld.
ASV”65 probeerde nog van alles. maar werd niet meer gevaarlijk.
Morris ten Broeke, Bram Schouten en Jeffrey Vierhout waren de uitblinkers aan Ankeveense zijde.

Het was een moeilijk seizoen waarbij veel spelers volgend seizoen een stapje terug zullen doen naar het tweede team.
Ondanks de magere resultaten van dit seizoen moet er toch aan de jongens en de technische staf een groot compliment gemaakt worden dat er tot de laatste wedstrijd geprobeerd werd er het uiterste  eruit te halen.
De kopjes gingen weleens naar beneden, maar de volgende wedstrijd werden de ruggen weer gerecht.
ASV”65 gaat nu aan een representatief eerste elftal werken om in het seizoen 2019/2020 weer van zich te doen spreken.
Enkele spelers van het huidige eerste elftal zullen in het vlaggenschip blijven spelen en het eerste team wordt weer aangevuld
met nieuwe spelers.

De rest van het huidige eerste team zal standby blijven om het eerste waar nodig te ondersteunen, maar zullen voornamelijk dus in het tweede elftal gaan spelen. Zij zijn een avontuur en een stuk ervaring rijker.