Wedstrijdverslag 28 maart 2016

Geplaatst 28 mrt. 2016 13:50 door Hans Ankeveen   [ 6 sep. 2016 07:01 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL WALST MET 8-0 OVER BATAVIA”90 HEEN

Op paaszaterdag moest er tegen de hekkensluiter worden aangetreden. Vanaf het begin af aan dicteerde ASV”65 de wedstrijd en creeerde veel kansen.

De ruststand brak aan met slechts een 2-0 voorsprong, maar gelet op de kansen zou 5 a 6-0 een betere afspiegeling van de krachtsverhoudingen zijn geweest.

In de tweede helft liepen de Ankeveners uiteindelijk naar 8-0 uit.Leuk zo”n uitslag, maar deze wedstrijd was totaal geen graadmeter om te bezien hoe de ploeg er werkelijk voorstaat, mede gelet op het puntenverlies geleden in de laatste twee wedstrijden daarvoor tegen Baarn en BFC.

Doelpuntenmakers waren Bernio Dap 3x, Sherrick Krind 2x, Prince Decker, Aissa Zamouri en Farred Benzema.Desalniettemin werd er weer gewonnen en steeg ASV”65 naar de derde plaats op de ranglijst en moet dit weer moraal geven om komende zondag thuis tegen Sporting Almere goede zaken te doen om in het voetspoor van APWC en AS”80 te blijven die respectievelijk 5 en 6 punten op ze voorstaan.

Het is nog niet gespeeld, al is de kans op het behalen van het kampioenschap behoorlijk geslonken.Het voordeel is nu wel dat er in alle rust naar de nacompetitie toegewerkt kan worden.

Er werd voor de wedstrijd een gepaste minuut stilte in acht genomen als eerbetoon aan Johan Cruyff en alle vlaggen op het sportcomplex hingen halfstok.