Wedstrijdverslag 28 maart 2018

Geplaatst 25 mrt. 2018 12:08 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL KRIJGT AFSTRAFFING VAN FORTIUS

Al na 22 minuten stond het het 3-0 voor de Amsterdammers door persoonlijke fouten, hetgeen alles te maken heeft met de verkeerde wedstrijdinstelling.

Toch kreeg ASV”65 zoals altijd nog een paar kansen in de eerste helft, maar het vizier stond als zo vaak dit seizoen niet op scherp.

Vlak voor rust viel zelfs de 4-0. In de tweede helft begonnen de Ankeveners voortvarend en scoorden in de 47ste minuut de 4-1 via een mooie strak schot van Ferrinho Moore.

Kort daarna werd het 5-1. Yoeri Tol scoorde de 5-2 en Yamil Loyali had de 5-3 op zijn schoen, maar zag zijn inzet gekeerd door de goedkeepende goalie van Fortius. De Ankeveners probeerden van alles om er nog een wedstrijd van te maken, maar toen de 6-2 viel was alle verzet gebroken en liep Fortius uiteindelijk uit naar een monsterscore van 10-2.

Een ongekende afstraffing. Er zal hard gewerkt moeten worden door de spelers, technische staf  om de nacompetitie te ontlopen, want het vlaggenschip staat in tegenstelling tot eerde jaren stijf onderaan.

Rechttreekse degradatie is niet mogelijk omdat het onderaanstaande Forza Almere uit de competitie is.