Wedstrijdverslag 2 november 2019

Geplaatst 3 nov. 2019 01:20 door Hans Ankeveen
Asv verliest doelpuntrijk duel

Na het vrije weekend van vorige week mocht men aantreden tegen Sv de Vechtzoom.

Op een zeer oude kunstgrasmat werd om 14.30 uur afgetrapt.
Asv nam direct het initiatief en binnen 10 minuten wist Decker de 0-1 te scoren.
De bezoekers zette door en even dacht Logali met een fraaie knal de bal in de bovenhoek te plaatsen, helaas paal en in de tegenstoot 1-1. 5 minuten later werd het door onoplettendheid zelfs 2-1 voor de gastheren.
Asv herpakte zich en middels een fraaie aanval over veel schijven wist Logali de 2-2 aan te tekenen. Men was kennelijk nog aan het feest vieren en prompt vanaf de aftrap werd het 3-2, asv moest weer in de achtervolging. Dit deed men ook en net voor rust wist Decker de 3-3 aan te tekenen.
Helaas iets voor rust toch 1 keer de gastheren die met een harde knal de 4-3 aantekende.

Na de rust was het eenrichtingsverkeer, Vechtzoom terug op eigen helft, erg onder druk en veel balbezit voor Asv. Op onbegrijpelijke redenen werd de 4-4 van Decker afgekeurd, de grensrechter hield keurig zijn vlag omlaag maar de leidsman moest zijn stempel drukken....dan zul je altijd zien.....dat de gifbeker leeg moest, 5-3 en 6-3 werden simpel binnengewerkt.

Hopelijk stroomt de ziekenboeg snel leeg voor Asv, dank aan Mathijs, Bart, Fabian, Bart en Mikael die vanuit 2 meededen.