Wedstrijdverslag 4 februari 2018

Geplaatst 4 feb. 2018 10:56 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL VERLIEST MET 1-6 VAN AMSVORDE

Zonder de broers Yoeri en BenjaminTol en de geschorste Ferinho Moore moest ASV”65 iets verzwakt aantreden tegen Amsvorde uit Amersfoort.
A-1 junioor Morris Ten Broeke begon in de basis.
In het begin van de wedstrijd kreeg Sherrick Krind een grote kans om de Ankeveners op voorsprong te zetten, maar zijn schot werd een makkelijke prooi voor de Amersfoortse goalie.

Binnen een kwartier kwamen de bezoekers geheel onnodig door persoonlijke fouten, op een 0-3 voorsprong.
Het was een tegenvaller dat Furgel Cairo al heel snel geblesseerd moest uitvallen.
Het spel ging gelijk op maar de wedstrijd is dan eigenlijk al gespeeld.

Giovanni Stoard schoot op de paal, want dan ontbreekt ook nog het beetje geluk wat soms zo hard nodig is.
Vlak voor rust scoorde Stefan van Grieken na goed voorbereidend werk van Bizz Vernon de 1-3, waardoor er in de rust nog een beetje hoop was op een goede afloop.
Kort na rust werd dit optimisme gelijk de grond ingeboord aangezien Amsvorde na een taxatiefout van de Ankeveense goalie Nabil Bardan uit een voorzet de 1-4 liet aantekenen.

Dat was gelijk een mentale tik voor ASV”65 die ze niet meer te boven kwamen. De wedstrijd werd door beide teams plichtmatig verder uitgespeeld.
Uiteindelijk werd het 1-6.