Wedstrijdverslag 4 september

Geplaatst 4 sep. 2016 10:27 door Hans Ankeveen   [ 6 sep. 2016 06:51 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL VERLIEST MET 4-2 TEGEN AW

In Bussum tegen AW hebben de Ankeveners een onnodige nederlaag geleden. Er werd continu achter de feiten aangelopen, want ze kwamen telkens op een achterstand.

Al na 9 minuten stond het 1-0 via een penalty, gegeven vanwege een ongelukkige handsbal van Richard Mensah. ASV”65 zette de zeer balvaardige en slimme Bussummers onder druk en in de 32ste minuut werd Laurens van de Greft gevloerd binnen het strafschopgebied en was het captain Yoeri Tol die de toegekende penalty verzilverde.

Vlak voor rust werd het 2-1 omdat er te slap verdedigd werd. Na rust wederom een optisch sterker ASV”65, terwijl de uitvallen van AW niet van gevaar ontbloot waren. Prince Decker kreeg een niet te missen kans op de gelijkmaker maar de goalie pareerde deze inzet echt magnifiek.

Uiteindelijk was het de goed ingevallen Emmanuel Obeng die prachtig snoeihard de 2-2 binnenschoot. De Ankeveners leken door te drukken en roken de overwinning.

Maar een geweldige genomen vrije trap van AW in de 74ste minuut die wederom veroorzaakt werd door een persoonlijke fout achterin, bracht de thuisclub op een 3-2 voorsprong en dit kwam als een mokerslag aan en gaf AW vleugels.

Vlak voor tijd werd het voor de statistiek nog 2-4, na een onterecht gegeven penalty. Maar aan de scheids was deze nederlaag niet te wijten. ASV”65 had de wedstrijd in handen na de 2-2, maar heeft het zelf weggegeven. Komende zondag is er om 14.00 uur de thuiswedstrijd tegen Sporting Almere.