wedstrijdverslag 5 februari 2017

Geplaatst 6 feb. 2017 02:31 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL SPEELT GELIJK TEGEN SPORTING ALMERE

De eerste helft stond er een goed georganiseerd ASV”65 dat vrijwel geen enkele kans weggaf.
Er werden daarentegen wel veel kansen gecreeerd en de Ankeveners hadden met de rust eigenlijk al met 2 of 3 nul voor moeten staan.
De rust brak aan met slechts een 0-1 voorsprong door een doelpunt in de 16de minuut.
Het was Laurens van de Greft die een mooie passeeractie in huis had en vervolgens Prince Decker aanspeelde, die met een listige pass de sterk spelende Onasis Gyamfi alleen voor de keeper zette, die vervolgens fraai  binnenschoot.

Na rust was het spelbeeld anders, want Sporting Almere kwam heel gedreven uit de kleedkamer en nam het initiatief en er ontstonden daardoor kansen voor hen.
Het was de Ankevener Fabian Blokker, die als gelegenheidsgoalie optrad,  die fraai de nul in het eerste kwartier nog kon houden.
Het laatste half uur gaf een heel open wedstrijd te zien met kansen over en weer.

ASV”65 leek de volle buit binnen te halen, maar in de 81ste minuut werd er werkelijk een wonderschoon doelpunt door de linkerspits van Sporting gescoord en dat betekende de 1-1.
Het bleef tot de laatste seconde spannend en na afloop had een ieder wel vrede met het gelijke spel, gelet op de kansen over en weer.
Doch de Ankeveners hadden in de eerste helft eigenlijk al de wedstrijd moeten beslissen.