Wedstrijdverslag 5 juni 2016

Geplaatst 6 jun. 2016 23:56 door Hans Ankeveen   [ 5 sep. 2016 07:18 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL BLIJFT HELAAS VIERDEKLASSER

We waren er zo dichtbij, twintig minuten voor tijd met 2-1 voorstaan en dan te bedenken dat Stefano Holwijn de 3-1 op zijn schoen had.
Yoeri Tol scoorde uit een penalty de 1-1 en het was Alfred Fernandez die via een strak schot in de 70ste minuut de 2-1 tegen de touwen jaste.
Daarna speelde het uitvallen van Benjamin Tol ons parten en werden we met de rug tegen de muur gedrukt door het op dat moment fittere en sterkere Roda 46 dat nog in de reguliere speeltijd op een 2-3 voorsprong kwam, waardoor er verlengd moest worden.

In de verlenging was het duidelijk dat ASV”65 alleen nog maar mocht hopen op strafschoppen want Roda 46 was de bovenliggende partij en maakte verdiend de 2-4 en dat betekende het einde van de droom.
We kunnen desondanks terugkijken op een prima seizoen. Een derde plaats op de eindranglijst, vergezeld met een periodetitel en het bereiken van de tweede ronde
van de nacompetitie.

Complimenten ook voor de scheidende hoofdtrainer Yoessef Bouali en zijn assistent Roel mulder die eveneens ermee stopt.

Zij hebben prima werk verricht.
Het blijft natuurlijk zuur dat er niet gepromoveerd is, doch we moeten trots zijn op ASV”65.
We timmeren aan de weg en staan in de belangstelling en dat is goed voor de uitstraling en het sociale gebeuren van het dorp.

Volgend seizoen gaan we er weer fris tegen aan en gaan nu even wat anders doen en dat is ook wel fijn.