Wedstrijdverslag 6 September 2015

Geplaatst 6 sep. 2015 12:49 door Hans Ankeveen   [ 7 sep. 2015 11:01 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL OP KOERS NA 4-0 ZEGE OP AS”80

ASV”65 is de competitie goed begonnen door deze eclatante overwinning.

Na 2 minuten spel was het Bernio Dap die na een assist van Stefano Holwijn al de 1-0 binnen pegelde.Daarna veel kansen op 2-0, maar het vizier stond niet op scherp en zo bleef AS”80 te lang en onnodig in de wedstrijd.

Het was Stefano Holwijn die in de 65e minuut, uit een corner van Laurens van de Greft strak de 2-0 inkopte.AS’80 kreeg nog een strafschop die ook in 2e instantie bekwaam door goalie Gregory Hellings gestopt werd.Even later werd het 0-3 door Bernio Dap na goed voorbereidend werk van Sergio Claver en Aissa Zamouri.

De goalie van AS”80 kreeg nog rood vanwege hands buiten zijn strafschopgebied en voorkwam zo nog een doelpunt van Bernio Dap.

De hardwerkende en goed spelende Prince Decker bracht Laurens van de Greft in stelling, die een verwoestend schot losliet die de goalie half pareerde en werd het voor Sherrick Krind een eenvoudig binnentikkertje en bracht zo de eindstand op 4-0.

ASV’65 VIERT FEEST OP 12 SEPTEMBER VANWEGE HET 50-JARIG BESTAAN

Om 15.00 uur is er een voetbalwedstrijd tussen oudgedienden, gevolgd door een balonnenwedstrijd voor de jeugd om 17.00 uur, waarna de receptie zal plaatsvinden.

Vanaf 18.30 tot 19.30 kan er dan lekker gegeten worden, waarna om 20.00 uur in de feesttent er live muziek is van de band NO SWEAT

Gastoptredens zijn er nog van HENK VINK(met een Elvis, Andre Hazes en een Apres-ski act), ZWARTE LOLA  en DONNA LYNTON.Deze laatste treedt op om 22.00 uur.

Iedereen is van harte welkom.