Wedstrijdverslag 6 maart 2016

Geplaatst 6 mrt. 2016 14:39 door Hans Ankeveen   [ 14 mrt. 2016 11:20 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL VERSLAAT WATERWIJK MET 1-4

ASV”65 had de hele wedstrijd de regie in handen en combineerde alleraardigst en zette de tegenstander vanaf het begin vast op hun eigen helft.

Desondanks werden er te weinig kansen gecreeerd.Na de rust werd Bernio Dap ingebracht en dit gaf de Ankeveners  nieuwe impulsen en elan.

In de 49ste minuut was het Stefano Holwijn die de 0-1 binnenschoot.Even later werd het 0-2 door linkervleugelverdediger Alfred Fernandez door een vernietigend schot uit de draai vanaf de rand 16.
Vlak daarna kreeg ASV”65 een penalty tegen wegens hands en werd het 1-2.
Yoeri Tol liet van achteruit een strakke pass los op de in de diepte sprintende Bernio Dap die koelbloedig de goalie van Waterwijk kansloos liet.Sherrick Krind gaf vanaf rechts een fraaie voorzet op de inkomende Laurens van de Greft, die knap drie man uitkapte en via een strak laag schot de eindstand bepaalde op 1-4.

Door dit resultaat stijgt het keurkorps van Yoessef Bouali naar de derde plaats en heeft 1 punt achterstand op de nummer 2 AS”80 en 3 punten op koploper APWC.

2E ELFTAL VERLIEST GEFLATTEERD MET 4-0 VAN AS”80

De uitslag doet vermoeden dat de Ankeveners kansloos waren, maar niets is minder waar.
De rust brak aan met 1-0, nadat Kevin Jungermann de gelijkmaker op zijn schoen had, doch hij zag zijn inzet net naast gaan.

Na rust een hardwerkend ASV”65 dat AS”80 uiteindelijk naar een geflatteerde 4-0 zag uitlopen.
Gelegenheidsgoalie Yordi Blokker keepte een goede wedstrijd. De drie B-junioren Berend van de Bunt en de tweeling Koen en Bram Schouten deden het naar behoren en er was een goede teamgeest.

Coach Theo Blokker was ondanks de nederlaag optimistisch gestemd en zag lichtpuntjes

DENNIS VAN DIJK WORDT DE NIEUWE HOOFDTRAINER VAN ASV”65

Het bestuur is content dat Dennis in het seizoen 2016/2017 onze nieuwe hoofdtrainer is.

Momenteel is hij hoofdtrainer van Achterveld en is aan zijn tweede seizoen bezig.

Daarvoor was hij hoofdtrainer van Amsvorde, Linschoten en APWC.

Als speler haalde hij het eerste elftal van Quick Amersfoort (tweede klasse amateurs) en van Huizen(hoofdklasse zaterdagamateurs)