wedstrijdverslag 7 mei 2017

Geplaatst 7 mei 2017 13:20 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL VERLIEST MET 4-1 VAN WATERWIJK

ASV”65 begon in Almere voortvarend en speelde een redelijke eerste helft en was daarin de iets bovenliggende partij.
Sherrick Krind die uitblonk werd na een geweldige rush in de 17de minuut onregelmentair gestuit door de Almeerse goalie Michael Koelink.

Captain Yoeri Tol verzilverde de toegekende penalty.
De Ankeveners leken door te drukken, maar vergaten zoals zo vaak de trekker over te halen.
Het was Waterwijk die er met snelle counters zo nu en dan uitkwam en daarbij wel twee keer succesvol was en zo werd er gerust met een 2-1 achterstand.

Na rust een aandringend ASV”65 en het was wederom Sherrick Krind die vanaf rechts doorstoomde en een strakke loepzuivere pass op Farred Benzema losliet die er slechts vanaf 2 meter zijn voet tegen aan hoefde te houden, doch hij miste helaas, anders had het 2-2 gestaan en zou de wedstrijd vast een ander verloop hebben gehad.

Toen de Ankeveners zo”n 15 minuten voor tijd alles op alles gingen zetten om de aanval te versterken en veel risico”s gingen nemen kregen ze nog twee keer de deksel op hun neus.

In de 74ste en 90ste minuut scoorde Waterwijk. In de tweede helft was het spel van ASV”65 veel te statisch en zag men een meer fitte tegenstander uiteindelijk verdiend de punten in de thuishaven houden.
Komende zondag heeft de ploeg van Yoessef Bouali en Dick Blom aan een gelijkspel genoeg om zich te handhaven.

Vooraf waren er hoge verwachtingen dit seizoen, maar door niet te degraderen komt er rust en kan er weer aan een frisse nieuwe ploeg voor komend seizoen gewerkt gaan worden.