Wedstrijdverslag 8 april 2018

Geplaatst 8 apr. 2018 11:38 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL VERLIEST MET 1-2 VAN REAL SRANANG

ASV”65 begon zoals altijd voortvarend en kreeg kansen vIa Joeri Tol en Laurens van der Greft maar het waren de Amsterdammers die hun eerste kans na een flinke verdedigingsfout verzilverden  in de 13de minuut.
Daarna hetzelfde spelbeeld maar scoren is dit seizoen een moeilijke opgave voor de Ankeveners.
Na opnieuw een verdedigingsfout werd het zelfs 0-2 voor Real Sranang.
Na de rust ging het spel gelijk op en ontstonden er kansen aan weerskanten.

Goed keeperswerk van de teruggekeerde Gregory Helling voorkwam de 0-3.
20 minuten voor tijd werd de A-junioor Camiel Hiddenga nog ingebracht in de spits en werd er meer risico genomen door in een 3-4-3 formatie te gaan spelen, waar de Amsterdammers even geen vat op hadden.
Er ontstonden kansen voor de Ankeveners op de aansluitingstreffer, maar ook een beetje geluk ontbreekt als men in de hoek zit waar de klappen vallen.

Pas in de 88ste minuut was het Yoeri Tol die na een fraaie passeeractie even zo fraai met links onhoudbaar inschoot.
Maar dit doelpunt viel te laat en zo stonden de Ankeveners weer met lege handen.  Dit keer echter werd er hard gewerkt en werd er redelijk gespeeld, hetgeen moed geeft voor de komende wedstrijden, al wordt de situatie met de week zorgelijker.
De tweede helft was ASV”65 de bovenliggende partij en kon de tegenstander ook conditioneel bijhouden.
Het duel volgende week uit in Bussum tegen AW kan met vertrouwen tegemoet gezien worden.