Wedstrijdverslag 8 december 2018

Geplaatst 9 dec. 2018 06:57 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL VERLIEST MET 5-2 VAN VIOD

Met Yoeri Tol weer in de basis als spits had ASV”65 wat meer elan en hield men de bal wat langer in de ploeg en werd er met meer overleg gevoetbald.
Toch werd er met een 3-0 achterstand in het zeer winderige Tienhoven gerust, aangezien Viod redelijk behendige vleugelspitsen bezit. die het verschil maakten.

De goed keepende Fabian Blokker hield de schade goed beperkt met fraaie reddingen in de eerste helft.

De tweede helft zag men een vlot combinerend ASV”65 dat de tegenstander onder druk zette.
Leuke combinaties werden er op de grasmat gelegd en met name Fabian Degenkamp, Yoeri Tol en de jeugdige Patrick Van Voorst en Mathijs “t Riet blonken hierin uit.
Toen ook nog Yamil Loyali die na een schorsing weer inzetbaar was in de aanval werd ingebracht werd het spel van de Ankeveners nog beter en had men met name voorin meer stootkracht.
Toch werd het via een counter van VIOD toch nog 4-0.

Kort daarna was het de hardwerkende Luuk Hilhorst die de 1-4 binnenschoot.
In de 64ste minuut scoorde Yoeri Tol fraai uit de draai de 4-2.
Daarna waren er kansen voor Yamil Loyali die helaas het geluk niet aan zijn zijde had.
Yoeri Tol speelde zich na een rush aan de linkerflank knap vrij en liet een prima voorzet op de inkomende Luuk Hilhorst los, die net een teenlengte tekort kwam om de 4-3 te maken.
VIOD wankelde nog even, maar bleef dreigend in de counter en de snelle rechterspits tikte bekwaam de 5-2 binnen en daarmee was de wedstrijd uiteraard gespeeld.

Met een Yoeri Tol. Yoeri Steenvoorden, Fabian Blokker. Fabian Degenkamp, Yamil Loyali, Rowan Kloosterman ( was nog geblesseerd) als routiniers en het jeugdige elan daarom heen, hetgeen zich aan het ontwikkelen is, kan het niet anders dat de punten straks binnengehaald zullen worden.
En een optimistische voorzitter rekent er zelfs op dat straks de onderste plaats overgedaan wordt aan anderen.