Wedstrijdverslag 8 mei 2016

Geplaatst 8 mei 2016 13:13 door Hans Ankeveen   [ 6 sep. 2016 06:55 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL WALST MET 1-7 OVER FAJA LOBI HEEN

Faja Lobi beschikt zeker over goede spelers, maar ASV”65 liet zien dat het veel meer een team is.
De Ankeveners waren oppermachtig en hadden met de rust slechts een voorsprong van 0-2 en gelet op de kansen had dat hoger uit moeten vallen.

Kort na rust werd het zelfs 1-2, maar in de 51ste en 54ste minuut liep ASV””65 uit naar 1-3 en 1-4, waarna de Utrechters het overgaven.

Uiteindelijk werd het 1-7. Doelpuntenmakers Stefano Holwijn 3x, Bernio Dap 2x, Prince Decker en Laurens van de Greft. Door dit resultaat eindigen ze op de derde plaats.

Op maandag 16 mei volgt nog de laatste competitiewedstrijd thuis tegen ‘s-Graveland en daarna op 22 mei begint de nacompetitie. Uitblinkers aan Ankeveense zijde waren Farred Benzema .
Alfred Fernandez en Sherrick Krind die vertantwoordelijk was voor 3 assists.

2E ELFTAL VERLIEST GEFLATTEERD VAN OLYMPIA”25

Na 20 minuten keek ASV”65 al tegen een 3-0 achterstand aan. Lidianio Goedhart maakte de 1-3 en vlak voor rust werd het 1-4.
Na rust speelde de Ankeveners beter en schoot Lidiano op de lat. Het geluk ontbrak een beetje en 1 minuut voor tijd werd het via een klutsbal nog 5-1. Goalie Roy Blokker die het prima deed moest geblesseerd uitvallen en Fabian Blokker verving hem met verve.Uitblinkers waren Andrew Chau en Thijs Booij.