Wedstrijdverslag 9 november 2019

Geplaatst 10 nov. 2019 00:00 door Hans Ankeveen
Eenvoudige overwinning

Na het teleurstellende resultaat van vorige week mochten de groen wit gestreepte aantreden in de streek derby tegen BZC.
Na een heerlijke pasta maaltijd in het Wapen werd om 15.00 uur afgetrapt op een perfecte echte grasmat.

Asv nam direct het initiatief en combineerde er lustig op los, het veld werd goed breed gehouden en binnen 5 min werd van der Greft vrijgestoken voor de keeper, 1-0. 10 minuten later was het 2-0 door Logali die met een fraaie hakbal na een goede actie van Antonius scoorde.
 In deze fase had de score hoger op moeten lopen maar 3! keer paal redde BZC. Na de rode kaart voor BZC was de wedstrijd gespeeld en scoorde Antonius de 3-0. In de rust benadrukte van Laar absoluut geen tegengoals te wensen, het balthempo op te schroeven en het veld goed breed te houden.

Dit luke en binnen 15 min was het van der Greft die voor de 4-0 en 5-0 zorgde. Vooral de 4-0 was een fraai uitgespeelde aanval over vele schijven. Van Laar kom wisselen en spelers rust geven terwijl Antonius de 6-0 in de korte hoek pegelde, jesse de 7-0 binnen slalomde en de net van blessure teruggekeerde Degekamp de 8-0 maakte.

Het was af en toe genieten van de aanvalsdrang, men kan weer omhoog kijken en belangrijker, eerherstel en de 0 achterop.

Volgende week inhalen tegen de Dreef wat zeker 3 punten op moet leveren.