Wedstrijdverslagen 10 en 11 december 2016

Geplaatst 11 dec. 2016 12:55 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL VERSLAAT BAARN MET 2-4

De eerste helft ging gelijk op met een wellicht iets te behoudend ASV”65.
Baarn nam de leiding in de 26ste minuut via een prachtig afstandsschot.
Vlak voor rust was het uitblinker Yoeri Tol die na een fraaie passeeractie vanaf links een evenzo fraaie voorzet losliet op de inkomende Emmanuel Obeng die de gelijkmaker binnenschoot.

Na rust nam ASV”65 het initiatief en ging over van het 4-4-2 naar het 4-3-3 systeem en zette Baarn onder druk en Baarn kwam er niet echt meer aan te pas.
In de 55ste minuut was het Yoeri Tol die uit de draai na een goede assist van Stefan van Grieken de verdiende 1-2 tegen het net pegelde.
Uit 1 van de vele corners genomen door Laurens van de Greft kopte libero Stefan van Grieken snoeihard de 1-3 tegen de touwen.

Het wachten was op de genadeklap door 1-4 te scoren, want de Ankeveners kregen heel veel ruimte hiervoor, maar waren slordig in de eindpassing.
Desondanks werd het toch nog 2-3. maar na wederom een mooie voorzet van Laurens van de Greft was het Farred Benzema die zijn kopkunst weer ten toon spreidde en de beslissende 2-4 overtuigend inkopte.
Door dit resultaat stijgt ASV”65 van de 11de  naar de 8ste plaats en wordt er met een goed gevoel de winterstop ingegaan.

VETERANEN DELVEN ONDERSPIT TEGEN FC ALMERE

Thuis werd er door the good old greens met 4-7 verloren, na een ruststand van 2-4.
Doelpuntenmakers waren Sander Schleiffert, Ragner Teitsma, Geurt Holdinga en Jos Vermeulen. Dit team van captain Joost Botterman heeft ondanks deze nederlaag wel een stijgende lijn te pakken.

Met sportieve groet