Wedstrijdverslagen 10 en 11 oktober

Geplaatst 11 okt. 2015 12:49 door Hans Ankeveen   [ 19 okt. 2015 07:59 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL VERLIEST ONNODIG

De eerste helft was Waterwijk veel scherper en feller en toonde zich meer een team dan ASV”65 en had het middenveld in handen.

De ruststand was 0-2 maar dat had ook meer kunnen zijn De vedetten dachten wel even de zesde overwinnning easy binnen te slepen.
Na rust lieten de Ankeveners weliswaar 45 minuten te laat zien waartoe zij in staat zijn en domineerden.
Stefano Holwijn schoot de aansluitingstreffer binnen en even later miste hij ook een strafschop nadat Prince Decker onregelmentair binnen de zestien was gestuit.ASV”65 voerde de druk op doch Waterwijk bleef ook gevaarlijk met de counter.  De ploeg van Yoessef Bouali kreeg een lesje in hoe begin je een wedstrijd scherp en op welke wijze moet je een tegenstander niet onderschatten.
Waterwijk is echt een goede ploeg maar hadden de Ankeveners er 90 minuten voor gegaan dan hadden ze gewonnen.
De tweede helft had alles van een spectaculair schouwspel en het publiek genoot al was het zuur dat de 3 punten in de tas naar Almere werden meegenomen.
Een goed leermoment voor the boys en misschien komt de nederlaag op een goed moment en zijn zij wakker geschud, waardoor de eerste periode die over 8 wedstrijden gaat  toch nog behaald kan worden.

Elk nadeel heeft zijn voordeel.
Voorlopig staan ze op een tweede plaats.

2E ELFTAL MET 0-5 AFGETROEFD

De uitslag doet anders vermoeden, doch de ploegen waren redelijk aan elkaar gewaagd.

De ruststand was 0-2.Andrew Chaw miste vlak voor rust nog een opgelegde kans na een geweldige actie van Jesaja Jungermann.  Na rust was het Fabian Blokker die zichzelf op fabuleuze wijze een 100% kans verschafte maar zijn inzet over de lat zag gaan.
Door effectiever spel van AS”80 werd het enigzins geflatteerd 0-5.

VETERANEN KEIHARD ONDERUIT MET 1-9

Tegen het sterke Almere die voor het eerst in deze competitie geen overwinning met dubbele cijfers wisten te boeken hadden the good old greens van captain Joost Botterman geen schijn van kans.Furdjel de Windt redde de eer.Ragner Teitsma werd node gemist en ook het tijdens de warming up afhaken van Dick Blom deed geen goed aan het moraal vooraf.

Ook Oscar Schouten viel geblesseerd uit.Jos Vermeulen maakte zijn rentree als links back en deed dit verdienstelijk al liep hij op de kermis erg te klagen over zijn stijve spiertjes en zal het sokjes aantrekken op maandagmorgen een heuze klus zijn geweest.  Uitblinkers desondanks waren Joost Botterman,Marco van de Berg, Marc Bouwman en Sander Schleiffert.Rene van Houten gaf 19 corners weg, hetgeen een record genoemd kan worden.

Komende zondag uit tegen het altijd lastige VVGA.Donderdagavond weer massaal trainen en daarna ook weer een biertje drinken om de nederlaag weg te spoelen.

ZATERDAG 2 VERLIEST MET 2-5

Andrew Chaw tekende voor beide doelpunten, doch een echte wedstrijd werd het niet aangezien SVM met 0-5 voorkwam. Doelman Danny Kloese keepte een wereldpartij en hield de schade beperkt.Roy Holdinga schoot nog op de paal.
Een compliment voor de inzet van dit team, wat er tot het einde voor bleef gaan.

De trainingen op donderdag tegen de veteranen gaan hun vruchten afwerpen.
Al was het vrijdagavond wel heel laat op de Ankeveense kermis tot in de late uurtjes.