Wedstrijdverslagen 10 en 11 september

Geplaatst 12 sep. 2016 05:31 door Hans Ankeveen   [ 29 okt. 2016 07:11 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL HARD ONDERUIT MET 0-3 TEGEN SPORTING ALMERE

De eerste helft was van een aardig niveau en het ging gelijk op, alleen ASV”65 was iets dreigender maar het geluk ontbrak
om op voorsprong te komen. De grootste kans was voor Prince Decker die in het zijnet schoot.
Na rust nam de tegenstander het middenveld in bezit en zo veroverden zij vaak de afvallende bal.
ASV”65 bleef vooruit denken en bij een afgeslagen aanval stonden teveel mensen voor de bal
en counterde Sporting Almere efficient naar een 0-1 voorsprong en even later leek de wedstrijd beslist met 0-2,
welke ook weer ontstond uit een zelfde spelsituatie.
Het gat tussen de verdediging en het middenveld was veel te groot en Sporting Almere kon zo naar hartelust counteren.
ASV”65 gooide de druk erop en ging 1 op 1 spelen, hetgeen bij Sporting voor veel overtredingen zorgde en 2 spelers
moesten hierdoor met 2x geel vlak voor tijd vertrekken.
In de 84ste minuut verzuimde Yoeri Tol uit een penalty de 1-2 te scoren.
Dat was de doodsteek want anders had er misschien nog een gelijkspel ingezeten.
In de slotminuut werd het nog 0-3 door een zeer mooie goal van de Almeerse spits.

2E ELFTAL VERSLAAT ‘s-GRAVELAND 3 MET 4-2

Met de rust had het team van de kersverse leider Herman Blokker al een 4-0 voorsprong.
Na rust was het spelbeeld slecht en kon ‘s-Graveland nog wat terug doen, maar een echte wedstrijd werd het niet meer.
Doelpuntenmakers waren Farred Benz, Kevin Jungermann, Chau  en Celesto Claver.

GOOD OLD GREENS

Het team van libero Joost Botterman moest tegen kampioenskandidaat Almere met 1-9 bakzeil halen.
Een heel moeizame start. Het kan nu alleen maar beter gaan.

ZATERDAG 2

Er werd tegen  Nederhorst 4 knap met 2-3 gewonnen.
Doelpuntenmakers Tim Holdinga 2x en Koen Smits.

A-1 JUNIOREN VERLIEZEN VAN KAMPONG MET 1-3.

Het team van Hans Rook speelde leuk alleen was niet efficient genoeg om de vele kansen om te zetten in doelpunten.
Hierdoor werd het een onnodige nederlaag.

Dick