Wedstrijdverslagen 11 en 12 november

Geplaatst 12 nov. 2017 11:00 door Hans Ankeveen
JO19 WINT MET 2-1 van OLYMPIA”25
De Ankeveners kwamen al snel op voorsprong via Bram Schouten.
De strijd ging gelijk op en vlak voor rust scoorde wederom Bram Schouten, weliswaar wat lucky uit een corner de 2-0.
ASV”65 leek de wedstrijd tactisch in de tweede helft op de counter te kunnen uitspelen, doch Olympia wist al in de 48ste minuut de 1-2 te scoren.
Daarna volgde een open wedstrijd met kansen over en weer.

De Ankeveners hielden stand door keihard voor elkaar te gaan werken en de juiste wedstrijdmentaliteit te tonen.
Hiedoor sleepten ze toch verdiend de drie punten over de streep, waardoor er nu 15 punten uit 6 wedstrijden zijn behaald.
Een compliment voor de spelers en de technische begeleiding is echt op zijn plaats.

ZATERDAG 2 ZEGEVIERT MET 6-2 OVER ZUIDVOGELS
De ruststand was 5-0, waardoor de wedstrijd al snel gespeeld was.
De wedstrijd werd rustig verder uitgespeeld en uiteindelijk namen de Ankeveners wat gas terug.
Hierdoor werd de eindstand slechts 6-2.
Doelpuntenmakers Puck Loggen 2x, Luuk Hilhorst 2x, Mika Kisjes en Victor Willems.

LEUKSTE STREEKDERBY VAN HEEL GOOI-EN EEMLAND.
Het 1e elftal was afgelast en zondag a.s. is er de leukste streekderby van heel Gooi en Eemland in en tegen “s-Graveland.