Wedstrijdverslagen 12 en 13 maart

Geplaatst 12 mrt. 2017 23:40 door Hans Ankeveen
VOETBALLEN IN ANKEVEEN

JO19 WALST OVER LOOSDRECHT HEEN EN WINT MET 5-0

ASV”65 was zoveel sterker en beter dan Loosdrecht maar kreeg zoveel kansen in de eerste helft en het had  zeker 2 of 3-0 met de rust moeten staan.
Mees van den Bos schoot op de paal en Camiel Hiddinga schoot onderkant lat.
Het werd slechts 1-0 door een eigen doelpunt van Loosdrecht. Na de rust was er al snel een strakke voorzet van Jeffrey die door Bram Schouten bekwaam werd ingekopt en dat betekende de 2-0.

Mathijs van de Riet scoorde heel droog maar efficiënt de 3-0. Mees van den Bos scoorde de 4-0 en de uitblinker in de tweede helft Ivo van den Bosch bepaalde de eindstand op 5-0.
Een compliment mag weggegeven worden aan de leuk spelende ploeg van Hans Rook, waar veel potentie in  zit.
Een belangrijke rol is weggelegd binnen ASV”65 om deze jongens goed te begeleiden en klaar te stomen voor de A-selectie.

1e ELFTAL VERLIEST OP EEN DRAMATISCHE WIJZE MET 0-1 van TOG

Teveel kansen werden er om zeep geholpen door de Ankeveners. Met de rust hadden ze zeker al met 2 of 3-0 voor moeten staan.
De kansen niet afmaken en 1 kans voor TOG was voldoende om de 3 punten mee naar Amsterdam mee te nemen.

Soms is voetbal zo onrechtvaardig. Maar doelpunten maken is het nog steeds het belangrijkste in het voetbal.
Kansen creëren is 1 en daar ontbrak het niet aan,  maar het afmaken en verzilveren is 2 en dat ontbeert de Ankeveners momenteel.

Voor een ieder en zelfs voor de tegenstander was het onbegrijpelijk dat ASV”65 de winst niet naar zich toetrok.