Wedstrijdverslagen 12 en 13 maart 2016

Geplaatst 14 mrt. 2016 00:27 door Hans Ankeveen   [ 14 mrt. 2016 11:20 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL SPEELT MET 1-1 GELIJK TEGEN BAARN

In de eerste helft was ASV”65 de bovenliggende partij en kreeg veel kansen, waarbij Bernio Dap en Laurens van de Greft de paal raakten.

De Baarnse goalie speelde in het eerste kwartier een hoofdrol en voorkwam via fraaie reddingen een grote achterstand.Het was uiteindelijk pas in de 34ste minuut toen Sherrick Krind verrassend snoeihard uit de draai de 1-0 binnenschoot. Vlak voor rust kreeg Baarn een zeer grote kans, maar ook daar ontbrak de overtuiging bij het afmaken van de kansen. Na rust werd het een gelijkopgaande strijd met een wat dreigender ASV”65.

In de 69ste minuut werd het 1-1 en in de slotfase werd er veel spektakel geboden.De Ankeveners hadden in de eerste helft eigenlijk de wedstrijd al moeten beslissen, doch hadden de wedstrijd ook nog kunnen verliezen, want in de 85ste minuut schoot de rechterspits van Baarn voor open doel over.

2E ELFTAL WINT MET 3-2 VAN BFC

De rust werd bereikt met een 2-0 voorsprong via doelpunten van Mike Vonk en Jordi Blokker.
Na de thee gaf een slap spelend ASV”65 de wedstrijd uit handen en zo kon BFC terugkomen tot 2-2.Daarna werd het een zeer spannende wedstrijd, waarbij de Ankeveners uiteindelijk aan het langste eind trokken doordat wederom Mike Vonk uit een prima voorzet van Olivier Tol strak de 3-2 maakte.

Goalie Fabian Blokker en Bram Schouten waren de uitblinkers aan Ankeveense zijde.

VETERANEN WINNEN MET 9-3 van VVGA

The good old greens hebben een prima wedstrijd gespeeld en zijn hierdoor wederom een plaatsje op de ranglijst gestegen.Doelpuntenmakers Marco van de Berg, maar liefst 6x, Ragner Teitsma 2x en Marco van de Pol 1x. Dieptepunt was het uitvallen van Wim Reijmerink met een pittige hamstringblessure.

ZATERDAG 2 VERLIEST MET 5-1 VAN LOOSDRECHT

Roy den Dolder redde de eer voor de Ankeveners.