Wedstrijdverslagen 12 en 13 november

Geplaatst 13 nov. 2016 23:40 door Hans Ankeveen   [ 20 nov. 2016 08:08 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL VERLIEST MET 0-2 VAN MEER

Mede door vele blessures vindt het elftal van Dennis van Dijk zijn draai maar niet en raakt het door allerlei noodzakelijke en onvoorziene positiewisselingen maar niet ingespeeld.
De gifbeker moet kennelijk helemaal leeg gedronken worden, want nu haakte ook Onasis Gyamfi tijdens dit duel met een hamstringblessuree af.
Toch was het een gelijkoppgaande strijd met een in de beginfase een iets beter spelend ASV”65, waarbij Gyamfi zich onderscheidde met een paar wervelende passeeracties en goed de centrumspits Lidiano Goedhart een paar keer in stelling bracht, doch de uitstekend keepende Amsterdamse goalie liet zich niet verschalken.

In de 17de minuut werd het 0-1 nam De Meer het initiatief langzaam over. Na rust  zag men een ASV”65 dat de mouwen opstroopte en kansen kreeg op de gelijkmaker.
Net terwijl Gyamfi in de 53ste minuut  over schoot, scoorde de Meer uit de counter en dat kwam aan als een harde mentale dreun, die de Ankeveners niet meer teboven kwamen.
Men liep meer tegen zichzelf te spelen dan tegen de Meer. We zagen daarna een machteloos ASV”65 dat het qua opportunisme nog wel probeerde, maar er was geen lijn meer in het Ankeveense spel te ontdekken.

Op de ranglijst staat ASV”65 op een trieste voorlaatste plaats. Komende zondag 20 november is er thuis de bekerwedstrijd in de derde ronde van de KNVB-beker tegen eerste klasser EDO uit Haarlem. Over 14 dagen en dat klinkt raar voor Ankeveense begrippen is er het degradatieduel uit in Amsterdam tegen  Ankaraspor.

Het is zaak niet in paniek te raken en de rust binnen de club te bewaren, want er is veel vertrouwen in de spelersgroep en in de technische staf. Het komt weer goed, maar we zitten nu even tijdelijk in de hoek waar de klappen vallen.

VETERANEN VERLIEZEN MET 4-6 VAN TOG

Nadat the good old greens op een 2-0 voorsprong waren gekomen,waarbij beide doelpunten door de oude vos Geurt Holdinga gescoord werden, kwam het team van Joost Botterman op een 2-4 achterstand, om uiteindelijk met een 4-6 nederlaag van het veld te stappen.

Jos Vermeulen en Tim Holdinga maakten de 4 Ankeveense treffers vol.

JEUGD

JO19 wint van Breukelen met 1-0, doelpuntenmaker Jordi Souverijn, terwijl de JO17 Altius in een zinderend spektakelstuk met 5-4 versloeg.
Hier waren de doelpuntenmakers Bram Schouten 2x, Oscar de Wit 2x en Koen Smits.