Wedstrijdverslagen 13 december

Geplaatst 14 dec. 2015 10:12 door Hans Ankeveen   [ 23 dec. 2015 03:33 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL SMACHT NAAR WINTERSTOP

Met een periodetitel op zak zitten de Ankeveners in een moeijlijke psychische fase. Wederom werd er verloren en wel uit tegen APWC uit Amersfoort met 2-0.

ASV”65 heeft het moeilijk tegen mindere ploegen die hun mouwen opstropen en de beuk erin gooien.
Daarom is het goed als er gepromoveerd wordt, dan kan er tegen betere voetballende clubs gespeeld gespeeld worden, maar die weg is nog lang, want er moet een modus gevonden worden om hier goed mee om te gaan.
Voorlopig is de koppositie ver te zoeken.De eerste helft was ASV’65 iets beter en dreigender, doch het geluk ontbreekt en dat dwing je normaliter af.  Benjamin Tol kopte op de lat, aan de andere kant kreeg APWC ook kansen en werd er terecht met een 0-0- thee gedronken.   Na de rust een feller APWC.Als ploeg brachten zij meer dan de Ankeveners en het spel ging over en weer. Uit het niets na een cruciale verdedigingsfout scoorde de Amersfoorters de 1-0.Even later was het de goedspelende Aissa Zamouri die met en fraai lobje net over schoot.Goalie Gregory Hellings zag er niet goed uit bij de 2-0.

Stefano Holwijn kreeg nog een grote kans op de 2=1, doch zag zijn inzet net naast gaan.Benjamin Tol zag zijn inzet van de lijn gehaald door een verdediger,  terwijl de goalie al geklopt was.
Een onnodige nederlaag maar het gebeurt wel en dat geeft te denken.  Na afloop was er etentje voor de selectie, technische staf en verdere directe betrokkenene vanwege het behalen van de eerste periode en was er toch nog een klein beetje feest, want dat neemt niemand ons meer af en staan wij als ploeg in de 4e klasse G er het beste voor van allemaal.

Het toetje hebben wij als enige al bereikt.

VETERANEN VERLIEZEN VAN KOPLOPER ALMERE MET 8-2

The good old greens hebben zich knap geweerd en was de einduitslag wat geflatteerd.
Sander Schleiffert scoorde zelfs de 0-1. De rust werd bereikt met een 5-2 achterstand.  Ook hier scoorde de lepe Schleiffert het tweede doelpunt voor ASV”65.
Goalie Melvin van der Aar vervulde een hoofdrol door geweldige katachtige reddingen a la Jan Van Beveren.
Joost Botterman voorkwam door zijn inzicht als libero verscheidene doelpogingen en speelde met voorstopper Rene van Houten een puike partij.