Wedstrijdverslagen 14 en 15 november 2015

Geplaatst 15 nov. 2015 10:28 door Hans Ankeveen   [ 23 dec. 2015 03:32 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

2E ELFTAL VERPULVERT BUITENBOYS MET 13-1

Wederom kunnen genieten van the boys van Theo Blokker en Niki. Natuurlijk was het nooit een echte wedstrijd, maar de ijver en de bezieling straalde ervan af.
Tot de laatste minuut werd er geprobeerd de score zo hoog mogelijk uit te laten vallen.Eveneens een compliment aan de tegenstander die tot het laatst aan toe probeerde mee te voetballen en de koppies niet lieten hangen.
De rusststand was 7-0.

Doelpuntenmakers Finn van Hemert 4, Jesaja Jungermann 4, Kevin Jungermann 2, Farred Benzema 2 en Andrew Chau 1.

Assists waren er van Fabian Blokker 3, Andrew Chau 3,Farred Benzema 2,Kevin Jungermann 1, Finn van Hemert 1 en Robert van de Heuvel 1.

ZATERDAG 2 SPEELT  ONNODIG GELIJK TEGEN BZC”13

Er werden teveel kansen om zeep geholpen, waardoor het 1-1 gelijke spel in de derde helft althans in de beginfase een wrange nasmaak gaf.
Luuk Hilhorst scoorde voor ASV”65.

Het 1e elftal was afgelast en zag naaste concurrent Faja Lobi met 4-3 verliezen van AS”80.

Op dit moment staat Faja Lobi tweede met 3 punten achterstand met 1 wedstrijd meer gespeeld en rukt AS”80 knap op naar de 3e plaats met 4 punten achterstand op ASV”65.

Met vriendelijke groet,