wedstrijdverslagen 16 en 17 April 2016

Geplaatst 17 apr. 2016 12:04 door Hans Ankeveen   [ 5 sep. 2016 07:08 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

2E ELFTAL VERLIEST ONNODIG MET 0-1 VAN WATERWIJK

Volgens coach Theo Blokker had er veel meer ingezeten. Er werden teveel kansen niet verzilverd.Zonde want dit team had juist keihard een overwinning nodig voor het moraal.

VETERANEN VERLIEZEN GEFLATTEERD MET 1-6 VAN DIOS

The good old greens hadden in de beginfase wat pech want de paal en de lat hielden ze van een voorsprong af. Daarna liep het goed combinerende Dios dat tweede staat uit naar een 0-3 voorsprong, hetgeen ook de russtand was.

De wedstrijd was toen eigenlijk al gespeeld. Na de rust werden er aan weerskanten enkele behoorlijke kansen verprutst. Vlak voor tijd redde Marco van de Berg de eer voor de Ankeveners. Toch werden er uit de laatste 7 wedstrijden 15 punten behaald.

ZATERDAG 2 VERPULVERT WATERWIJK MET 9-1

Doelpuntenmakers Luuk Hilhorst maar liefst 6x, Andrew Chau, Hans Pos en Roy Holdinga.

JEUGD C-1 VERLIEST MET 1-3 VAN ALTIUS

We zagen een hardwerkend ASV”65 dat knokte voor elke meter. Na 1 minuut stond het al 0-1.Daarna maakte Berend van de Bunt via een penalty 1-1.

Na de rust stond de lat een 2-1 voorsprong in de weg. Vlak voor tijd kon het fysiek sterkere Altius nog uitlopen naar 1-3. De jongens van Jaco Hagoort konden met opgeheven hoofd het veld verlaten want ze hebben gestreden voor elke meter.

Leuke combinaties waren er soms te zien. Individueel leuke acties waren er ondermeer van Joep van Rijn,Tydo de Jong, Stan Wooldrik en Danny Schouten.