Wedstrijdverslagen 16 februari 2019

Geplaatst 16 feb. 2019 11:30 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL VERLIEST MET 4-0 VAN BVV”31

Na de redelijk goed gespeelde wedstrijd van vorige week tegen Baarn, welke weliswaar met 2-6 ( doelpuntenmakers Yoeri Tol en Fabian Degenkamp) werd verloren, werd er toch met een goed gevoel afgereisd naar Blaricum om tegen middenmotor BVV”31 aan te treden.
Men zag een hardwerkend ASV”65 tegen een iets beter BVV”31 voetballen.
Helaas waren twee routiniers Yoeri Tol en Joeri Steenvoorden geblesseerd en werden node gemist.
De Blaricummers hadden het middenveld in handen en kregen een paar kansen in de openingsfase, maar de goedkeepende Koen Schouten hield bekwaam de nul.
In de 32ste minuut was het echter wel raak en werd het
1-0 voor de thuisclub, na wijfelend optreden van de Ankeveense defensie.

ASV”65  kon in de eerste helft aanvallend geen vuist maken in het 4-4-2 systeem.
Na de rust werd er geprobeerd meer druk naar voren te zetten door met 3 spitsen te gaan spelen, hetgeen aardig lukte, maar er ontstonden slechts kleine mogelijkheden en geen echte kansen,
BVV”31 counterde beheerst in de 56ste minuut naar de 2-0.
De Ankeveners bleven ervoor gaan en gooiden er een schepje werklust bovenop en dat siert de ploeg van Yoessef Bouali.
Toen echter geheel onnodig door een persoonlijke verdedigingsfout de 3-0 viel in de 69ste minuut was de wedstrijd uiteraard gespeeld.
Yamil Logali kreeg nog een kans, maar was ongelukkig in de afwerking.

Michel Heus liet nog een fraai afstandsschot los, maar de Blaricumse ngoalie redde evenzo fraai.
Vlak voor tijd viel nog de 4-0. Uitblinkers in deze match waren Koen Schouten, Fabian Degenkamp, Patrick van der Voorst, Rowan Kloosterman en Michel Heus.

TWEEDE TEAM VERLIEST MET 2-0 VAN OLYMPIA “25

Een onnodige nederlaag volgens coach Herman Blokker.
Een wedstrijd met twee gezichten.
De eerste helft was dramatisch en keken de Ankeveners al tegen een 2-0 achterstand aan.
In de tweede helft werd er na een donderspeech in de rust acceptabel gespeeld, alleen ontbrak nhet gogme om te scoren.

Volgende week gelijk met volledige inzet beginnen mannen, dan worden de punten weer gepakt
Dit was een weggevertje.