Wedstrijdverslagen 16 mei 2016

Geplaatst 17 mei 2016 01:16 door Hans Ankeveen   [ 6 sep. 2016 06:54 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL DELFT ONDERSPIT TEGEN 's-GRAVELAND

De eerste 20 minuten had ASV”65 het iets betere van het spel en al in de tweede minuut kwamen zij via een fraaie actie van Stefano Holwijn op een 1-0 voorsprong.
Even later liet Prince Decker een prachtige voorzet los op het kopgrage hoofd van Stefano Holwijn die rakelings overkopte.
Daarna nam 's-Graveland het initiatief en met name het middenveld over en werd de bovenliggende partij gedurende de rest van de wedstrijd.

Ze straalden meer bezieling uit en acteerden veel meer als een ploeg dan de Ankeveners. Het was een lust voor het oog om de jonge blauwwitte ploeg aan het werk te zien. Vlak voor rust viel dan ook de gelijkmaker en in de tweede helft was het zelfde spelbeeld weer te zien.
’s-Graveland heerste en daar konden Laurens van de Greft en Bernio Dap die er alsnog ingebracht werden niets aan afdoen. Uiteindelijk werd het een dikverdiende 1-2 overwinning voor ‘s-Graveland die zeker geen beperkte ploeg heeft, integendeel.
Komend seizoen wensen wij ze onder de nieuwe trainer Ronald Heerschop veel succes en verwachten meer van ze dan dit seizoen.

Zelf hoopt ASV”65 alsnog te promoveren via de nacompetitie. Komende zondag is er de thuiswedstrijd tegen Zwaluwen Utrecht, waarna op donderdag de 26ste in Utrecht de return plaatsvindt.

De winnaar hiervan speelt nog een ronde op 29 mei en 5 juni en de winnaar daarvan mag zich derdeklasser noemen.
Wij feliciteren Nederhorst van harte met het behaalde periodekampioenschap.

2E ELFTAL VERSLAAT NVC MET 4-1

NVC kwam nog wel op een 0-1 voorsprong, maar daarna werd het uiteindelijk 4-1, terwijl het gelet op de kansen wel 8-1 had moeten zijn.
Luuk Hilhorst scoorde 2x, Jesse Molly en Nabil van Van Beveren maakten de vier treffers vol. Er was nog een prachtige assist van Andrew Chau.

VETERANEN SLEPEN EEN PRIMA REMISE UIT HET VUUR

Tegen koploper Sloterdijk werd er knap met 4-4 gelijkgespeeld. Het werd een zeer spectaculaire wedstrijd en met de rust stond het al 3-3. The good old greens hebben een prima reeks geboekt na de winterstop, waarvoor complimenten.