Wedstrijdverslagen 17 en 18 februari 2018

Geplaatst 18 feb. 2018 12:28 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL VERLIEST ONNODIG MET 4-2 VAN TOG

Na een aarzelend en slap begin keken de Ankeveners al na 12 minuten tegen een 1-0 achterstand aan.
Daarna kreeg Stefano Holwijn een hele grote kans om  de gelijkmaker te maken, maar helaas trof zijn inzet niet het doel.
ASV”65 herpakte zich en had in de eerste helft verder het betere van het spel.

Yoeri Tol scoorde de 1-1 na een mooie combinatie van Sherrick Krind met Giovanni Stoard.
Vlak voor rust werd het 1-2 door de uitblinkende Yamil Loyali na een prima pass van Giovanni Stoard.
In de tweede helft zag men een gelijkopgaande strijd en kwam TOG op een 3-2 voorsprong door wat onnodige verdedigingsfouten.
In de 64ste minuut wer Yoeri Tol onregelmentair gestuit in het strafschopgebied,
maar helaas wist hij de toegekende strafschop niet te verzilveren.
Even later kreeg TOG een strafschop toegekend en dat betekende de 4-2.
Een onnodige nederlaag, maar het veldspel was al een stuk beter dan de laatste weken en dat geeft weer wat moed.

JO19 VERLIEST MET 5-1 VAN BVV”31

De Blaricummers stonden al snel op een 1-0 voorsprong.
Michel Heus maakte de gelijkmaker, maar vlak voor het rust werd het 2-1.
Na de rust liep ASV”65 uiteindelijk tegen een ietwat geflatteerde 1-5 nederlaag aan. Een slechte start van de tweede competitiehelft.

ZATERDAG 2 SPEELT MET 2-2 GELIJK TEGEN CSW

In deze topper kwamen de Ankeveners in de eerste helft op een 2-0 achterstand.
Na rust werden de bakens verzet en scoorde Luuk Hilhorst twee keer. Zelfs had hij de winnende treffer op zijn schoen, maar het beetje geluk ontbrak.