Wedstrijdverslagen 18 en 19 februari

Geplaatst 19 feb. 2017 10:52 door Hans Ankeveen
JO 17 VERSLAAT WASMEER MET 3-0

Het team van Oscar Schouten en Johan Hagen was de gehele wedstrijd de betere ploeg en Wasmeer kon lang stand houden vanwege hun inzet.
Maar het was Danny Schouten die via een zeer fraaie volley de 1-0 binnenschoot.
Na rust een zeer gretig ASV”65 dat op zoek ging  naar een grotere voorsprong.

Toen Koen Schouten de 2-0 tegen de touwen jaste was het verzet van de Hilversummers gebroken en bepaalde uitblinker Danny Schouten de eindstand op 3-0.
De Ankeveners kunnen terugzien op een met inzet en passie gestreden wedstrijd en hebben Wasmeer uiteindelijk stuk gespeeld.

1e ELFTAL VERZUIMT OPNIEUW DE KANSEN TE BENUTTEN

Thuis tegen AS”80 begonnen de Ankeveners voortvarend aan de wedstrijd en kreeg Prince Decker in de beginfase een levensgrote vrije schietkans, doch hij zag zijn inzet op de paal belanden.
Tegen de verhouding in scoorde AS”80 de 0-1. Daarna werd het spel wat rommelig van twee kanten. Het laatste kwartier van de eerste helft speelde ASV”65 acceptabel en was de iets bovenliggende partij.

Via een vrije trap in de 38ste minuut scoorde captain Yoeri Tol zeer fraai met een mooie krul de 1-1. Laurens van de Greft die een niet al te  beste dag had kreeg nog een niet te missen kans, maar zijn vizier stond net als in de tweede helft niet op scherp.
Na rust namen de Ankeveners wederom het initiatief en AS”80 liet dit ook toe en bleef gedisciplineerd op de counter spelen.
Voor ASV”65 waren er 100% kansen nog voor Sherrick Krind en Laurens van de Greft.

Vanuit de counter kreeg AS”80 ook enige mogelijkheden en in de 79ste minuut wisten zij wel het net te vinden en scoorden  ze de 1-2.
Daarna een alles of niets offensief van ASV”65, waarbij er een niet te missen kans voor de ingevallen Bizz Etnel Vernon ontstond, maar zijn inzet was veel te slap en werd een makkelijke prooi voor de Almeerse goalie.

Een teleurstellend en onnodig resultaat met teveel gemiste kansen.