Wedstrijdverslagen 18 en 19 maart

Geplaatst 19 mrt. 2017 12:16 door Hans Ankeveen
1E ELFTAL VERLIEST MET 2-1 VAN GEUZEN MIDDENMEER

In de tweede minuut was er al een levensgrote kans voor Sherrick Krind, maar hij miste jammerlijk.
ASV”65 was in de eerste helft de bovenliggende partij en kreeg veel kansen.
In de 33ste minuut kwamen de Ankeveners pas op voorsprong nadat Yoeri Tol een prima dieptepass losliet op Sherrick Krind die Emmanuel Obeng in stelling bracht, die vervolgens strak en onhoudbaar de 0-1 binnenschoot.

Het wachten was op de 2-0, doch in de 44ste minuut werd het 1-1, na rommelig optreden van de ASV-defensie.
Na de thee weer een zelfde spelbeeld met veel om zeep geholpen kansen door de voorwaartsen.
De Ankeveners hielden hun tegenstander zo in de wedstrijd en toen de Amsterdammers uit een penalty zelfs de 2-1 scoorden werd het een moeilijke opdracht om tegen de hardwerkende en counterende tegenstander nog terug te komen.
Het geloof om te scoren ontbrak en dat werkte verlammend op de Ankeveners.

JEUGD

JO 19 verloor kansloos in een slechte wedstrijd van NVC met maar liefst 6-0, terwijl de JO17 met 2-1 van Altius verloor, waardoor ze hun koppositie kwijt zijn.
Doelpuntenmaker was Rick Kreuning die bij een 2-0 achterstand nog de Ankeveense eer redde.