Wedstrijdverslagen 18 en 19 november 2017

Geplaatst 19 nov. 2017 11:35 door Hans Ankeveen   [ 19 nov. 2017 11:36 bijgewerkt ]
1E ELFTAL WINT VERDIEND MET 3-4 IN EN VAN “SGRAVELAND

De eerste helft heersten de Ankeveners en stonden met de rust al met 0-2 voor.
Hieraan gingen twee mooie acties van de uitblinker en captain Yoeri Tol aan vooraf.
De defensie van ‘s-Graveland stuitte hem tot tweemaal onregelmentair binnen het strafschopgebied.
Yoeri Tol zelf verzilverde op een zeer beheerste manier de twee toegekende penaltys.

De wedstrijd leek al vroeg gespeeld, maar na de rust gaf ASV”65 de wedstrijd uit handen en door slapte lieten zij de ‘sGravelanders terug in de wedstrijd komen en in de 52ste minuut werd het 1-2, waardoor de thuisploeg weer hoop kreeg.
ASV”65 kwam bij vlagen zeer gevaarlijk uit, maar de scherpte voorin ontbrak om de genadeslag aan de ‘s-Gravelanders uit te delen.
Toch was het uiteindelijk de geweldige dribbelaar Sherrick Krind die na een geweldige soloactie droog met de linkervoet de 1-3 liet aantekenen.

Dezelfde Sherrick Krind had de 4-1 op zijn schoenen maar schoot huizenhoog over.
Opnieuw dacht ASV”65 dat de wedstrijd gespeeld was en daardoor ontstond er weer zoiets van een het zal wel mentaliteit en dat dat moet je tegen een hardwerkende ploeg als ‘s-Graveland niet uithalen.
Want ze kwamen door een juiste wedstrijdmentaliteit te tonen zels terug tot 3-3.
Toen de Ankeveners met 10 man verder moesten leek de thuisploeg zelfs de overwinning binmnen handbereik te hebben.

Doch de individuele kwaliteiten van de Ankeveners gaven uiteindelijk de doorslag.
Het was Yamil die een fraaie actie van achteruit een zeer listig passje op de vrijstaande Sherrick Krind losliet die na een werkelijk wonderschone pirouet de gehele defensie incusief de goalie verschalkte en op zijn Bergkamps simpel de 3-4 binnentikte in de 89ste minuut.
ASV”65 heeft het zichzelf in deze streekderby heel moeilijk gemaakt en moet als team meer rendement uit hun spel gaan halen. De wedstrijdmentaliteit moet beter en veel stabieler worden. Maar het plezier van de overwinning was er niet minder om.
hier benut Yoeri Tol zijn tweede penalty.......

De JO19 VERLIEST VAN MEDEKOPLOPER BFC

Door een onnodige nededrlaag duikelt dit team naar de 4de plaats.
De ruststand was 1-1 en na rust werd het zeer geflatteerd en mede door twee eigen doelpunten zelfs 1-5.
De Ankeveense eer werd gered door een geweldige goal van Camiel Hiddenga, die vorige week ook al scoorde.

Hieraan vooraf ging een eveneens geweldige loepzuivere voorzet van Mathijs van de Riet. Komende zaterdag is er weer topper en wordt er thuis tegen “t Gooi gespeeld die op de tweede plek staat.
The boys hebben dan wat recht te zetten, want deze nederlaag was echt aan hunzelf te wijten.