Wedstrijdverslagen 19 en 20 september

Geplaatst 21 sep. 2015 06:16 door Hans Ankeveen   [ 5 okt. 2015 11:51 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL HANDHAAFT KOPPOSITIE EN LAAT NEDERHORST KANSLOOS

We hebben gewonnen van buurman Nederhorst met 2-3 en hebben 9 punten uit 3 wedstrijden.

Helaas kon ik  er niet bij zijn vanwege een kinderpartijtje van mijn kleinzoon, wat toch even een keer of honderd belangrijker is dan dit potje voetbal.  Maar deze streekderby leverde ASV”65 een 0-3 voorsprong op en deze treffers werden allemaal gemaakt door Bernio Dap, na assists van Stefano Holwijn 2x en Prince Decker.

De 0-2 was een beauty en werd onhoudbaar na een volley binnen geschoten.Daarna maakte de verder goed spelende Yoeri Tol weer zijn bekende Frank de Boertje en bracht de Bergers zo onnodig terug in de wedstrijd.Het werd nog even billen knijpen toen het zelfs 2-3 werd, maar de dikverdiende 3 punten gingen mee in de tas richting Ankeveen.
Invaller Ronald Lindenberg liet een sterke en gedreven indruk achter.

2E ELFTAL VERLIEST ONNODIG MET 1-3

ASV”65 was de bovenliggende partij gedurende de gehele wedstrijd.Kevin Jungermann schoot in de 3de minuut op de paal en Andrew Chaw kreeg een 100% kans, doch het vizier bleef op onscherp staan.
Vlak voor rust kreeg Nederhorst een kans en dat was gelijk raak Gelukkig werd het nog 1-1 na een goede pass van Robert van de Heuvel op Farred Benzema die vernietigend uithaalde.

Na de rust een drukkend en initiatief rijk ASV”65, maar de tegenstander gaf zijn visite kaartje af en gaf de mannen van leider Theo Blokker een lesje in effectiviteit en liep uit naar een comfortabele 1-3. Onnodig puntenverlies derhalve.

VETERANEN ONDERUIT MET 8-1

Na 60 minuten spel was het tegen DIOS nog 2-1,
daarna was de pijp leeg en liep Dios weliswaar wat geflatteerd uit naar 8-1.

Wim Reymerink redde de eer voor the good old greens met een geweldig afstandsschot a la Arie Haan in 1978 tegen Duitsland. Hij heeft er weliswaar een kleine spierscheuring aan overgehouden, maar houdt er wel een hoogtepunt uit zijn carriere aan over, al gleed de keeper wel uit
.
Goalie Melvin van der Aar speelde een puike wedstrijd.Desondanks was de derde helft beregezellig en verheugt men zich alweer op de training van a.s. donderdag, waarna de stamtafel goed bezet zal zijn in de kantine.Gastvrouw Marina heeft er ook weer zin in.

ZATERDAG 2 VERLIEST VAN DOB 2 MET 5-1

Men ging rusten met een 0-1 achterstand. Na rust speelden de Nigtevechters het goed uit en waren niet meer te houden voor de wat statige ASV defensie en liepen uit naar 5-0.Luuk Hilhorst redde de eer voor ASV”65.