Wedstrijdverslagen 1 mei

Geplaatst 2 mei 2016 01:39 door Hans Ankeveen   [ 6 sep. 2016 06:57 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL VERLIEST VAN AS”80 MET 3-2

ASV”65 kwam al in de 17de minuut op een 1-0 achterstand, waarna zij de wedstrijd via goed voetbal naar zich toetrokken.In de 25ste minuut was het Laurens van de Greft die een geweldige voorzet losliet op de inkomende Bernio Dap die even prachtig diagonaal binnenschoot.
De Ankeveners drukten door en vlak voor rust was het Sherrick Krind die goed Laurens van de Greft aanspeelde, die op zijn beurt na een fraaie passeeractie binnen het strafschopgebied werd neergelegd. De toegekende strafschop werd koelbloedig benut door captain Yoeri Tol.

Na rust leek het 1-3 te worden, doch de kopbal van Prince Decker kwam buiten bereik van de Almeerse goalie op de buitenkant van de paal. AS”80 gooide er een behoorlijk schepje werklust bovenop en verhoogde het baltempo en daar kregen de Ankeveners het lastig door.
In de 68ste minuut werd er onnodig balverlies geleden op het middenveld en dat werd keihard afgestraft door de linksbuiten van AS”80 en dat betekende de gelijkmaker. Even later constateerde de scheidsrechter hands binnen het strafschopgebied van ASV’’65 en de toegekende penalty was nu goalie Gregory Hellings te machtig, waardoor er tegen een 3-2 achterstand werd aangekeken.

Daarna probeerden de Ankeveners een slotoffensief eruit te persen, doch de krachten waren een beetje op en het beste was eraf, waardoor het energieke en iets fittere AS”80 stand kon houden. Door deze nederlaag zijn de kampioenskansen verspeeld en is ASV”65 nu veroordeeld tot de nacompetitie en kan men daar nu rustig naar toe werken.

2E ELFTAL WINT VAN ‘S-GRAVELAND MET 1-3

Bram Schouten zette de equipe van Theo Blokker al snel op een 0-1 voorsprong.Daarna werd het gelijk. in de 27ste minuut was het Andrew Chau die na een fraaie assist van Jordi Blokker de 1-2 tegen de touwen jaste.

Fabian Blokker bepaalde al voor rust de eindstand via een strak schot op 1-3. Na rust gebeurde er weinig en kwam de overwinning niet meer in gevaar, mede ook dankzij het sterke spel van het centrale verdedigingsduo Jos Vermeulen en Ronald Lindenberg.
Een morele opsteker voor dit team, hetgeen ze even nodig hadden.